Witcher 2 yeraltı yaşamı görevi nasıl yapılır?

amr3786

Centipat
Şarapnelim var fakat bir türlü patlatıp Tune'li açamıyorum elime sol alttan şarapneli alsam da hep işaretler kullanılıyor şarapnel patlamıyor. Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam, siz vergendesiniz degilmi, küfiblislerinimi diyorsunuz?

Evet İorveth yolunu seçtim şu an Saskia'yı kurtarmak için madene indim yol tıkalı ama galiba bombayla patlatılması lazım.

Hocam, siz vergendesiniz degilmi, küfiblislerinimi diyorsunuz?

Hocam bu arada şimdi tekrar girdim azönce mavi ekran vermişti şu an mağaranın başına attı tekrar dışarıdan alınması gereken bir şey var mı?

Evet İorveth yolunu seçtim şu an Saskia'yı kurtarmak için madene indim yol tıkalı ama galiba bombayla patlatılması lazım.

Hocam bu arada şimdi tekrar girdim azönce mavi ekran vermişti şu an mağaranın başına attı tekrar dışarıdan alınması gereken bir şey var mı?
Hocam, bütün kapıları denedinizmi, anahtar arayın iyice orda kapı çok kafanız karışabilir, haritadan tekrar göreve bakın.

Görevi fandomdan bulun walk-through okuyabilirsiniz ya da youtubea yazın görevi direkt. Witcher 2 de böyle kilitleyen çok görev var hep kullanırsın.

Hocam, bütün kapıları denediniz mi, anahtar arayın iyice orada kapı çok kafanız karışabilir, haritadan tekrar göreve bakın.

Hocam kusura bakmayın benim sorunum ben direk dümdüz ilerlemişim yan taraflara hiç bakmamışım sonradan fark ettim kusura bakmayın.

Görevi fandomdan bulun walk-through okuyabilirsiniz ya da YouTube'a yazın görevi direkt. Witcher 2 de böyle kilitleyen çok görev var hep kullanırsın.

Evet hocam çoğu görevde internetten bakmam gerekiyor ne yazık ki.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı