A amr3786 Centipat Katılım 24 Haziran 2023 Mesajlar 37 24 Temmuz 2023 #1 Şarapnelim var fakat bir türlü patlatıp Tune'li açamıyorum elime sol alttan şarapneli alsam da hep işaretler kullanılıyor şarapnel patlamıyor. Yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Temmuz 2023
Şarapnelim var fakat bir türlü patlatıp Tune'li açamıyorum elime sol alttan şarapneli alsam da hep işaretler kullanılıyor şarapnel patlamıyor. Yardımcı olur musunuz?
EmirOfRivia1453 Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 1.186 Çözümler 6 24 Temmuz 2023 #2 Hocam işaretli yerin yakınına gidip denedinizmi, ekranda sol tık yap benzeri bir görsel çıkabilir.
A amr3786 Centipat Katılım 24 Haziran 2023 Mesajlar 37 24 Temmuz 2023 #3 EmirOfRivia1453 dedi: Hocam işaretli yerin yakınına gidip denediniz mi, ekranda sol tık yap benzeri bir görsel çıkabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam en dibine kadar gittim şu cüceler ayak bağı oldu hep sol tık konuş yazıyor başka bir şey yazmıyor.
EmirOfRivia1453 dedi: Hocam işaretli yerin yakınına gidip denediniz mi, ekranda sol tık yap benzeri bir görsel çıkabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam en dibine kadar gittim şu cüceler ayak bağı oldu hep sol tık konuş yazıyor başka bir şey yazmıyor.
EmirOfRivia1453 Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 1.186 Çözümler 6 24 Temmuz 2023 #4 amr3786 dedi: Hocam en dibine kadar gittim şu cüceler ayak bağı oldu hep sol tık konuş yazıyor başka bir şey yazmıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam, siz vergendesiniz degilmi, küfiblislerinimi diyorsunuz?
amr3786 dedi: Hocam en dibine kadar gittim şu cüceler ayak bağı oldu hep sol tık konuş yazıyor başka bir şey yazmıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam, siz vergendesiniz degilmi, küfiblislerinimi diyorsunuz?
A amr3786 Centipat Katılım 24 Haziran 2023 Mesajlar 37 24 Temmuz 2023 #5 EmirOfRivia1453 dedi: Hocam, siz vergendesiniz degilmi, küfiblislerinimi diyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Evet İorveth yolunu seçtim şu an Saskia'yı kurtarmak için madene indim yol tıkalı ama galiba bombayla patlatılması lazım. EmirOfRivia1453 dedi: Hocam, siz vergendesiniz degilmi, küfiblislerinimi diyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam bu arada şimdi tekrar girdim azönce mavi ekran vermişti şu an mağaranın başına attı tekrar dışarıdan alınması gereken bir şey var mı?
EmirOfRivia1453 dedi: Hocam, siz vergendesiniz degilmi, küfiblislerinimi diyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Evet İorveth yolunu seçtim şu an Saskia'yı kurtarmak için madene indim yol tıkalı ama galiba bombayla patlatılması lazım. EmirOfRivia1453 dedi: Hocam, siz vergendesiniz degilmi, küfiblislerinimi diyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam bu arada şimdi tekrar girdim azönce mavi ekran vermişti şu an mağaranın başına attı tekrar dışarıdan alınması gereken bir şey var mı?
EmirOfRivia1453 Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 1.186 Çözümler 6 24 Temmuz 2023 #6 amr3786 dedi: Evet İorveth yolunu seçtim şu an Saskia'yı kurtarmak için madene indim yol tıkalı ama galiba bombayla patlatılması lazım. Hocam bu arada şimdi tekrar girdim azönce mavi ekran vermişti şu an mağaranın başına attı tekrar dışarıdan alınması gereken bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam, bütün kapıları denedinizmi, anahtar arayın iyice orda kapı çok kafanız karışabilir, haritadan tekrar göreve bakın.
amr3786 dedi: Evet İorveth yolunu seçtim şu an Saskia'yı kurtarmak için madene indim yol tıkalı ama galiba bombayla patlatılması lazım. Hocam bu arada şimdi tekrar girdim azönce mavi ekran vermişti şu an mağaranın başına attı tekrar dışarıdan alınması gereken bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam, bütün kapıları denedinizmi, anahtar arayın iyice orda kapı çok kafanız karışabilir, haritadan tekrar göreve bakın.
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.478 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 24 Temmuz 2023 #7 Görevi fandomdan bulun walk-through okuyabilirsiniz ya da youtubea yazın görevi direkt. Witcher 2 de böyle kilitleyen çok görev var hep kullanırsın.
Görevi fandomdan bulun walk-through okuyabilirsiniz ya da youtubea yazın görevi direkt. Witcher 2 de böyle kilitleyen çok görev var hep kullanırsın.
A amr3786 Centipat Katılım 24 Haziran 2023 Mesajlar 37 24 Temmuz 2023 #8 EmirOfRivia1453 dedi: Hocam, bütün kapıları denediniz mi, anahtar arayın iyice orada kapı çok kafanız karışabilir, haritadan tekrar göreve bakın. Genişletmek için tıkla... Hocam kusura bakmayın benim sorunum ben direk dümdüz ilerlemişim yan taraflara hiç bakmamışım sonradan fark ettim kusura bakmayın. SHYAH dedi: Görevi fandomdan bulun walk-through okuyabilirsiniz ya da YouTube'a yazın görevi direkt. Witcher 2 de böyle kilitleyen çok görev var hep kullanırsın. Genişletmek için tıkla... Evet hocam çoğu görevde internetten bakmam gerekiyor ne yazık ki.
EmirOfRivia1453 dedi: Hocam, bütün kapıları denediniz mi, anahtar arayın iyice orada kapı çok kafanız karışabilir, haritadan tekrar göreve bakın. Genişletmek için tıkla... Hocam kusura bakmayın benim sorunum ben direk dümdüz ilerlemişim yan taraflara hiç bakmamışım sonradan fark ettim kusura bakmayın. SHYAH dedi: Görevi fandomdan bulun walk-through okuyabilirsiniz ya da YouTube'a yazın görevi direkt. Witcher 2 de böyle kilitleyen çok görev var hep kullanırsın. Genişletmek için tıkla... Evet hocam çoğu görevde internetten bakmam gerekiyor ne yazık ki.
S Scaryo Hectopat Katılım 28 Şubat 2022 Mesajlar 2.595 Çözümler 4 24 Temmuz 2023 #9 Tünel görevi vardı bir tane tam 1 saat soldaki kapıyı görmemişim sinirden çıldıracaktım, Witcher 2 çok güzel ama bir o kadar kanser bir oyun.
Tünel görevi vardı bir tane tam 1 saat soldaki kapıyı görmemişim sinirden çıldıracaktım, Witcher 2 çok güzel ama bir o kadar kanser bir oyun.
A amr3786 Centipat Katılım 24 Haziran 2023 Mesajlar 37 25 Temmuz 2023 #10 Scaryo dedi: Tünel görevi vardı bir tane tam 1 saat soldaki kapıyı görmemişim sinirden çıldıracaktım, Witcher 2 çok güzel ama bir o kadar kanser bir oyun. Genişletmek için tıkla... Evet hocam bende aynı şeyi yaşadım.
Scaryo dedi: Tünel görevi vardı bir tane tam 1 saat soldaki kapıyı görmemişim sinirden çıldıracaktım, Witcher 2 çok güzel ama bir o kadar kanser bir oyun. Genişletmek için tıkla... Evet hocam bende aynı şeyi yaşadım.