Witcher 3 %0 GPU kullanımı

Ereninho

Hectopat
Daha fazla  
2 gün önce Witcher 3 yükledim yazmıştım yine buraya. Bugün oynarken dedim ne yiyor acaba açtım Görev Yöneticisini. Sonra bir baktım işlemci RAM normal ama ekran kartı %0 kullanımda 70 derece görünüyor. Dedim bug mu yoksa kart mı sorunlu. (Başka bir oyunda yaşamıyorum bunu) Sistem 1050 Ti 16 GB RAM i5 9400F.

Son düzenleyen: Moderatör:
2 gün önce Witcher 3 yükledim yazmıştım yine buraya. Bugün oynarken dedim ne yiyor acaba açtım Görev Yöneticisini. Sonra bir baktım işlemci RAM normal ama ekran kartı %0 kullanımda 70 derece görünüyor. Dedim bug mu yoksa kart mı sorunlu. (Başka bir oyunda yaşamıyorum bunu) Sistem 1050 Ti 16 GB RAM i5 9400F.
FPS normalse Afterburner sorunludur.

Görev Yöneticisi'nden bakıyorum hep. İlk defa böyle bir şey ile karşılaştım yüklerim Afterburner. Teşekkür ederim. Eğer şu anki sorunumu bilen varsa yazabilir mutlu olurum.
Dediğim gibi, her zaman doğru göstermeyen bir şey kullanıyorsunuz. Afterburner ile normal değerler göreceksiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı