Witcher 3 1 haftadır iade edilmiyor

Tam olarak nereden yazacağız desteğe aynı sorunu ben de yaşıyorum fakat destek yerini bulamadım yardımcı olursan sevinirim
Tam olarak nereden yapacağız ben de aynı sorunu yaşıyorum ama desteği bulamadım.
(Hala yapamadıysan.) Rastgele bir yerden yazabilirsin. Bende bulamamıştım. Ben Takas yapma - Steam puanı kısmından yazmıştım.

(Hala yapamadıysan.) Rastgele bir yerden yazabilirsin. Bende bulamamıştım. Ben takas yapma - Steam puanı kısmından yazmıştım.

Hah oldu be sabah yazdım az önce iade talebini kabul ettiler çok teşekkür ederim aşırı mutlu oldum şu an :D
(Hala yapamadıysan.) Rastgele bir yerden yazabilirsin. Bende bulamamıştım. Ben takas yapma - Steam puanı kısmından yazmıştım.

Bende yardm için bir konu oluşturmuştum cevabı oradada yazarsan çözüm olarak işaretleyebilirim bu sorunu yaşayan kişiler böyle düzeltirler nasıl yapıldığınız yazmak istersen link: The Witcher 3 günlerdir iade edilmiyor

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı