Witcher 3 %100 bitiren var mı?

T1atar0

Hectopat
Daha fazla  
Witcher 3'ü DLC'lerle birlikte %100 bitiren var mı? Sadece hikaye değil örneğin haritadaki tüm soru işaretlerine kadar yani oyunda gezmekten başka yapabileceğiniz bir şey kalmayacak. Tüm başarımları açabilen var mı?

Şahsen hiçbir oyunda başarım kasmak gibi bir amacım olmaz ayrıca %100 yapmak ile de hiç uğraşmam. Oyun sıkana kadar oynarım ama detaylı oynarım fakat bir noktadan sonra sıkıyor her oyun. Çünkü oynanışı uzatmak için çok fazla gereksiz şeyler ile dolduruyorlar oyunları Witcher 3'te bu fazla yok ama var böyle önemsiz etkileşimler uğraşmaya değmeyecek.

tam anlamıyla bitirmiştim sadece skellige haritasında gereksiz soru işaretleri vardı deniz ortasında bu questler bilindik hazineleri veriyordu onları tamamlamadım baya gereksizdi onlar onun dışında Dlc'lerle beraber full bitirdim. 5 kez oynadım 3 farklı sonuda gördüm

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2022-05-08 185609.png
    Ekran görüntüsü 2022-05-08 185609.png
    374,1 KB · Görüntüleme: 272
Tam anlamıyla bitirmiştim sadece Skellige haritasında gereksiz soru işaretleri vardı deniz ortasında bu Quest'ler bilindik hazineleri veriyordu onları tamamlamadım bayağı gereksizdi onlar onun dışında DLC'lerle beraber Full bitirdim. 5 kez oynadım 3 farklı sonuda gördüm.

550 saat mi? WoW.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı