Witcher 3 1070'de görüntü sorunu

Fuslu

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle merhaba yeni sistem kurdum. Bir heves gidip 1070 aldım daha sonra witcher 3'ü indirip oynamaya başladım. Oyun son grafiklerde gayet akıcı ve rahat oynanıyorken aniden görüntü kayması gibi sorunlar oldu. Geçmiş savelere döndüm ama hiçbir fayda etmedi. Şu an baktığımda diğer oyunlarda da aynı sorun var. Dürücülere baktım hepsi güncel.
sorun1.jpg
sorun11.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı sürücünüzü DDU ile kaldırıp baştan kurun. Farklı oyunlarda da aynısını yapıyorsa ekran kartı arızalı olabilir. Farklı bir PC'de deneme şansınız var mı?
Anlamadığım bir şekilde dün birkaç saat düzgünce oynadım daha sonra tekrar aynı hatayı verdi . Büyük ihtimalle garantiye yollayacağım. Orjinal oyunlarda da aynı hatayı yapıyor.

Merhaba. Amd A10-7890K kullanıyorum ekran kartım yok witcher 3 indirdim çözünürlük ayarlama bölümü yok ve full screen seçtiğim zaman ekran siyah kalıyor ama oyun devam ediyor mecburen kapatıyorum yardımcı olurmusunuz​

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı