Oyun Witcher 3 15 TL, Cyberpunk 2077 124 TL

Epic Games'demi 15 tl witcher 3 link bırakırmısınız.

Zaten ben de ucuz oldugu icin 10 tane oyun aldim ve sadece 600 tlcik verdim epic games te ama bu epic games in eksik yanlari olmadigi anlamina gelmiyo sen de ovucem diye instagram degil bu diyon tamam hadi profili gectim bari oyun yorumlama ozelligi gelsin o guzel oluyo

Alınmaz, Epic'den alın. Steam'den aldığınızda 9-10 liralık kart verir o kadar.

Hocam Epic Games bilgisayarımda en az kullandığım program. Bir GTA 5 var onu oynarken bile korsan hissi veriyor. Sizi bilmem ama ben Epic Games'ten nefret ederim.

Boş yere 100 TL verirsiniz.

Nefret ettiğim platforma verdiğim 124 TL'den iyidir. En azından benim için.

Nefret ettiğim platforma verdiğim 124 TL'den iyidir. En azından benim için.
Bu zamlardan sonra bir platformdan nefret edip kullanmamanız sizin zararınıza olur. Siz bilirsiniz.

Hocam bende Steam takıntısı var, Cyberpunk Steam'de 250 liraya düşünce alınır mı sizce? Epic ve başka platformlardan alınca korsan oynuyor gibi hissediyorum çünkü.
Steam, hizmet açısından daha iyidir fakat VALVe fanı olarak 100₺ fark vermeye değmez diyebilirim.

Witcher 3'ü daha önce Steam'den almıştım fakat Cyberpunk'u 2 gün önce Epic Games'den aldım.

Hangi oyun dostum ben 5 dem fazla oyun oynadım şu ana kadar hiç sıkıntı olmadı Epic'le alakalı olduğunu düşünmüyorum.

Dostum senin paran koymuyorsa git Steam'den al bize ne. Ne istediğini anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…