Oyun Witcher 3 15 TL, Cyberpunk 2077 124 TL

Hocam cidden öyle bu arada hatta korsan indirsen daha iyi en azından buglu Launcher yok. Çok sıkıyor bu Epic Launcher onun dışında iyi ama Steam ile Epic arasında defasa fark varsa Epic'ten alınsa daha iyi yani Steam'den 1000 TL'ye RDR alacağına Epic'ten 200 TL'ye al daha iyi. He alacağın oyunda Online yoksa onu başka alternatifler ile halledilebilir...
Epic Games'demi 15 tl witcher 3 link bırakırmısınız.
 
Bu forumun Epic ile derdi ne anlamıyorum. Hiçbir sıkıntı yaşamadım, ayrıca arayüzü kesinlikle Steam'den daha modern.
Adamlar oyunu daha ucuza veriyor yine de gidip Steam'den alıyorsunuz. :D Oyun oynayıp çıkacaksınız, nereden aldığınızın bir önemi yok. Profil falan demişsiniz, Instagram değil bu, oyun oynayıp çıkacaksınız yahu.. Paranız cebinizde kalsın.
Zaten ben de ucuz oldugu icin 10 tane oyun aldim ve sadece 600 tlcik verdim epic games te ama bu epic games in eksik yanlari olmadigi anlamina gelmiyo sen de ovucem diye instagram degil bu diyon 😠😠😠 tamam hadi profili gectim bari oyun yorumlama ozelligi gelsin o guzel oluyo 😞
 
Alınmaz, Epic'den alın. Steam'den aldığınızda 9-10 liralık kart verir o kadar.

Hocam Epic Games bilgisayarımda en az kullandığım program. Bir GTA 5 var onu oynarken bile korsan hissi veriyor. Sizi bilmem ama ben Epic Games'ten nefret ederim.

Boş yere 100 TL verirsiniz.

Nefret ettiğim platforma verdiğim 124 TL'den iyidir. En azından benim için.
 
Hocam bende Steam takıntısı var, Cyberpunk Steam'de 250 liraya düşünce alınır mı sizce? Epic ve başka platformlardan alınca korsan oynuyor gibi hissediyorum çünkü.
Steam, hizmet açısından daha iyidir fakat VALVe fanı olarak 100₺ fark vermeye değmez diyebilirim.

Witcher 3'ü daha önce Steam'den almıştım fakat Cyberpunk'u 2 gün önce Epic Games'den aldım.
 
Hocam arayüzü güzel zaten ama ben bir oyunu açarken oynatılıyor diyor sonra 5 dakika buga giriyor ya da Launcher açmayı çalışırken gene açılmıyor bekliyorsun restart atıyorsun bilgisayara anca kendine geliyor. Bu sorunlar sıkıyor onun dışında güzel zaten benim başka şikayetim yok.

Hangi oyun dostum ben 5 dem fazla oyun oynadım şu ana kadar hiç sıkıntı olmadı Epic'le alakalı olduğunu düşünmüyorum.
 
Hocam Epic Games bilgisayarımda en az kullandığım program. Bir GTA 5 var onu oynarken bile korsan hissi veriyor. Sizi bilmem ama ben Epic Games'ten nefret ederim.

Nefret ettiğim platforma verdiğim 124 TL'den iyidir. En azından benim için.

Dostum senin paran koymuyorsa git Steam'den al bize ne. Ne istediğini anlamadım.
 

Geri
Yukarı