Çözüldü Witcher 3 açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10
Daha fazla  
Torrentten indirip oynadım 4 gün boyunca. Oyun açılıp simsiyah bir ekranda kalıyordu. Ekran kartı sürücüsünü kaldırıp tekrar yükledim düzelmedi. Bu olaydan sonra torrenti silip arkadaşımın steaminden oynamaya karar verdim. İndirdim oyunu fakat Steam üzerinden başlattığımda Steam'da oyunda gözüküyorum, görev yöneticisinde oyun yok, yerel dosyaların içinden oyunun .exe dosyasını başlattığımda görev yöneticisinde oyun var Steam'da oyunda değil gözüküyorum. Sonuç olarak iki şekilde de oyun açılmıyor. Diğer başlıklarda yazanları falan denedim epey bir ama olmadı lütfen yardım olur musunuz?

Çözüm
Yakın zamanda ben de aynı sorunu yaşadım. Oyun dosyalarını doğruladım düzeldi. Bir deneyin.
Yakın zamanda ben de aynı sorunu yaşadım. Oyun dosyalarını doğruladım düzeldi. Bir deneyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Yakın zamanda bende aynı sorunu yaşadım. Oyun dosyalarını doğruladım düzeldi. Bir deneyin.

Oyunu Steam üzerinden daha yeni indirdiğim için dosya doğrulama fikri hiç mantıklı gelmemişti. Az önce sen dedikten sonra doğruladım ve 5 dosya doğrulanmadı 700 MB'lık bir indirme yapıyor şu anda :D Umarım düzelecek bundan sonra.

Çok şükür açıldı sonunda. Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı