Sorun bu dosyadan kaynaklanıyor. Ya silip düzgün yüklenmesinin bir yolunu bulacaksınız ya da videodaki gibi oyun ayarlarına komut gireceksiniz ki launcherı pas geçsin:setup kısmına tıklayınca açılmıyo setup. Tepki vermiyo
Hata mı veriyor hocam?Witcher 3 kendi dosyasındaki exe'den açılıyor ama Steam'den açılmıyor. Ne yapmalıyım, yardım eder misiniz?
hayır başlatıyorum tekrar oyna butonu geliyoHata mı veriyor hocam?
Exe’yi silin, sonra Steam üzerinden dosya doğrulamayı çalıştırıp yeniden indirmesini sağlayın. Dosya tamamlama işleminin bitmesini bekleyin, sonra çalıştırmayı deneyin. Bu şekilde çözülecektir diye düşünüyorum.Witcher 3 kendi dosyasındaki exe'den açılıyor ama Steam'den açılmıyor. Ne yapmalıyım, yardım eder misiniz?
olmadı sonuç aynıExe’yi silin, sonra Steam üzerinden dosya doğrulamayı çalıştırıp yeniden indirmesini sağlayın. Dosya tamamlama işleminin bitmesini bekleyin, sonra çalıştırmayı deneyin. Bu şekilde çözülecektir diye düşünüyorum.
Red Launcher yüklü mü bilgisayarda?olmadı sonuç aynı
exe den açılıyo oyun ben yüklemedim kendi yüklü değil midirRed Launcher yüklü mü bilgisayarda?
Witcher 3 güncellemeden sonra Red Launcher ile çalışmaya başlamıştı. Önce CD Projekt Red launcher çalışıyor sonra oyun açılıyordu. Red launcher yoksa aradan çıktığı için oyunu başlatmıyor olabilir.exe den açılıyo oyun ben yüklemedim kendi yüklü değil midir
güncel linki biliyosan atabilir misin acaba bi deneyeyimWitcher 3 güncellemeden sonra Red Launcher ile çalışmaya başlamıştı. Önce CD Projekt Red launcher çalışıyor sonra oyun açılıyordu. Red launcher yoksa aradan çıktığı için oyunu başlatmıyor olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.