Genesyss Hectopat Katılım 16 Eylül 2021 Mesajlar 1.051 Çözümler 2 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2024 #1 RAM 16 GB DDR4 3200MHz Dual Channel Ekran kartı MSI GTX 1660 Super Anakart MSI A320m A-Pro İşlemci Ryzen 3 3100 Merhaba arkadaşlar bugün yeni aldigim sisteme Witcher 3 kurdum ama basınca çalışıyor deyip sonrasında gene başlat yazıyor sebebi nedir acaba? Epic Games'ten indirdim.
Merhaba arkadaşlar bugün yeni aldigim sisteme Witcher 3 kurdum ama basınca çalışıyor deyip sonrasında gene başlat yazıyor sebebi nedir acaba? Epic Games'ten indirdim.
Çözüm wanetage 9 Mart 2024 Genesyss dedi: Hocam şöyle bir hata verdi dosyayı da paylaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Bu dosya bu paketler ile sisteme yükleniyor, indirip kurun. Download Microsoft Visual C++ 2015-2022 Redistributable Package (x86) Download Microsoft Visual C++ 2015-2022 Redistributable Package (x64)
Genesyss dedi: Hocam şöyle bir hata verdi dosyayı da paylaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Bu dosya bu paketler ile sisteme yükleniyor, indirip kurun. Download Microsoft Visual C++ 2015-2022 Redistributable Package (x86) Download Microsoft Visual C++ 2015-2022 Redistributable Package (x64)
wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.559 Makaleler 15 Çözümler 723 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2024 #2 Aşağıda bağlantısını verdiğim videodaki adımları izleyerek rapor oluşturun ve paylaşın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Aşağıda bağlantısını verdiğim videodaki adımları izleyerek rapor oluşturun ve paylaşın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS Genesyss Hectopat Katılım 16 Eylül 2021 Mesajlar 1.051 Çözümler 2 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2024 #3 wanetage dedi: Aşağıda bağlantısını verdiğim videodaki adımları izleyerek rapor oluşturun ve paylaşın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yapıp atıyorum. wanetage dedi: Aşağıda bağlantısını verdiğim videodaki adımları izleyerek rapor oluşturun ve paylaşın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam görev yöneticisine bile düsmuyor kısayolu goremiyorum. Son düzenleme: 9 Mart 2024 Artı 0 Eksi
wanetage dedi: Aşağıda bağlantısını verdiğim videodaki adımları izleyerek rapor oluşturun ve paylaşın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yapıp atıyorum. wanetage dedi: Aşağıda bağlantısını verdiğim videodaki adımları izleyerek rapor oluşturun ve paylaşın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam görev yöneticisine bile düsmuyor kısayolu goremiyorum.
wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.559 Makaleler 15 Çözümler 723 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2024 #4 Genesyss dedi: Hocam görev yöneticisine bile düsmuyor kısayolu goremiyorum. Genişletmek için tıkla... Videodaki gibi hata vermesine gerek yok. Witcher 3'ün exe dosya adını yazabilirsiniz, witcher3.exe gibi bir şey olsa gerek. Artı 0 Eksi
Genesyss dedi: Hocam görev yöneticisine bile düsmuyor kısayolu goremiyorum. Genişletmek için tıkla... Videodaki gibi hata vermesine gerek yok. Witcher 3'ün exe dosya adını yazabilirsiniz, witcher3.exe gibi bir şey olsa gerek.
KS KS Genesyss Hectopat Katılım 16 Eylül 2021 Mesajlar 1.051 Çözümler 2 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2024 #5 wanetage dedi: Videodaki gibi hata vermesine gerek yok. Witcher 3'ün EXE dosya adını yazabilirsiniz, witcher3.exe gibi bir şey olsa gerek. Genişletmek için tıkla... EXE'sini nereden gorebilirim? Artı 0 Eksi
wanetage dedi: Videodaki gibi hata vermesine gerek yok. Witcher 3'ün EXE dosya adını yazabilirsiniz, witcher3.exe gibi bir şey olsa gerek. Genişletmek için tıkla... EXE'sini nereden gorebilirim?
wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.559 Makaleler 15 Çözümler 723 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2024 #6 Genesyss dedi: EXE'sini nereden gorebilirim? Genişletmek için tıkla... Steam dosya konumu şöyle bir yerdeydi galiba: C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\The Witcher 3\bin\x64\witcher3.exe Epic kullanmadığım için Epic'de nasıl bir konumdadır bilmiyorum. Exe adını yazdıktan sonra raporlama işlemini başlatın. Artı 0 Eksi
Genesyss dedi: EXE'sini nereden gorebilirim? Genişletmek için tıkla... Steam dosya konumu şöyle bir yerdeydi galiba: C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\The Witcher 3\bin\x64\witcher3.exe Epic kullanmadığım için Epic'de nasıl bir konumdadır bilmiyorum. Exe adını yazdıktan sonra raporlama işlemini başlatın.
KS KS Genesyss Hectopat Katılım 16 Eylül 2021 Mesajlar 1.051 Çözümler 2 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2024 #7 wanetage dedi: Steam dosya konumu şöyle bir yerdeydi galiba: C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\The Witcher 3\bin\x64\witcher3.exe Epic kullanmadığım için Epic'te nasıl bir konumdadır bilmiyorum. EXE adını yazdıktan sonra raporlama işlemini başlatın. Genişletmek için tıkla... Hocam dosya yolunu bulup yaptım ama procces ekranına hiçbir şey dusmuyor. Artı 0 Eksi
wanetage dedi: Steam dosya konumu şöyle bir yerdeydi galiba: C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\The Witcher 3\bin\x64\witcher3.exe Epic kullanmadığım için Epic'te nasıl bir konumdadır bilmiyorum. EXE adını yazdıktan sonra raporlama işlemini başlatın. Genişletmek için tıkla... Hocam dosya yolunu bulup yaptım ama procces ekranına hiçbir şey dusmuyor.
wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.559 Makaleler 15 Çözümler 723 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2024 #8 Genesyss dedi: Hocam dosya yolunu bulup yaptım ama process ekranına hiçbir şey dusmuyor. Genişletmek için tıkla... Dosya yolu derken? Sadece exe adını yazmanız yeterli. Bu şekilde yaptıktan sonra sırasıyla add > apply > OK butonlarına basıp Witcher 3'ü exe dosyasından çalıştırmayı deneyin. Artı 0 Eksi
Genesyss dedi: Hocam dosya yolunu bulup yaptım ama process ekranına hiçbir şey dusmuyor. Genişletmek için tıkla... Dosya yolu derken? Sadece exe adını yazmanız yeterli. Bu şekilde yaptıktan sonra sırasıyla add > apply > OK butonlarına basıp Witcher 3'ü exe dosyasından çalıştırmayı deneyin.
KS KS Genesyss Hectopat Katılım 16 Eylül 2021 Mesajlar 1.051 Çözümler 2 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2024 #9 Hocam şoyle bir hata verdi dosyayı da paylaşıyorum. Dosya Ekleri IMG_20240309_171955.jpg 289,4 KB · Görüntüleme: 28 Artı 0 Eksi
wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.559 Makaleler 15 Çözümler 723 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2024 #10 Genesyss dedi: Hocam şöyle bir hata verdi dosyayı da paylaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Bu dosya bu paketler ile sisteme yükleniyor, indirip kurun. Download Microsoft Visual C++ 2015-2022 Redistributable Package (x86) Download Microsoft Visual C++ 2015-2022 Redistributable Package (x64) Artı 0 Eksi Çözüm
Genesyss dedi: Hocam şöyle bir hata verdi dosyayı da paylaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Bu dosya bu paketler ile sisteme yükleniyor, indirip kurun. Download Microsoft Visual C++ 2015-2022 Redistributable Package (x86) Download Microsoft Visual C++ 2015-2022 Redistributable Package (x64)