Genesyss Hectopat Katılım 16 Eylül 2021 Mesajlar 1.051 Çözümler 2 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2024 #1 RAM 16 GB DDR4 3200MHz Dual Channel Ekran kartı MSI GTX 1660 Super Anakart MSI A320m A-Pro İşlemci Ryzen 3 3100 Merhaba arkadaşlar bugün yeni aldigim sisteme Witcher 3 kurdum ama basınca çalışıyor deyip sonrasında gene başlat yazıyor sebebi nedir acaba? Epic Games'ten indirdim.
Merhaba arkadaşlar bugün yeni aldigim sisteme Witcher 3 kurdum ama basınca çalışıyor deyip sonrasında gene başlat yazıyor sebebi nedir acaba? Epic Games'ten indirdim.
Çözüm wanetage 9 Mart 2024 Genesyss dedi: Hocam şöyle bir hata verdi dosyayı da paylaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Bu dosya bu paketler ile sisteme yükleniyor, indirip kurun. Download Microsoft Visual C++ 2015-2022 Redistributable Package (x86) Download Microsoft Visual C++ 2015-2022 Redistributable Package (x64)
Genesyss dedi: Hocam şöyle bir hata verdi dosyayı da paylaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Bu dosya bu paketler ile sisteme yükleniyor, indirip kurun. Download Microsoft Visual C++ 2015-2022 Redistributable Package (x86) Download Microsoft Visual C++ 2015-2022 Redistributable Package (x64)
KS KS Genesyss Hectopat Katılım 16 Eylül 2021 Mesajlar 1.051 Çözümler 2 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2024 #11 wanetage dedi: Bu dosya bu paketler ile sisteme yükleniyor, indirip kurun. Download Microsoft Visual C++ 2015-2022 Redistributable Package (x86) Download Microsoft Visual C++ 2015-2022 Redistributable Package (x64) Genişletmek için tıkla... WeTransfer | Send Large Files Fast The simple, quick and secure way to send your files around the world without an account. Share your files, photos, and videos today for free. we.tl İşte sonuçlar. Artı 0 Eksi
wanetage dedi: Bu dosya bu paketler ile sisteme yükleniyor, indirip kurun. Download Microsoft Visual C++ 2015-2022 Redistributable Package (x86) Download Microsoft Visual C++ 2015-2022 Redistributable Package (x64) Genişletmek için tıkla... WeTransfer | Send Large Files Fast The simple, quick and secure way to send your files around the world without an account. Share your files, photos, and videos today for free. we.tl İşte sonuçlar.
wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.559 Makaleler 15 Çözümler 723 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2024 #12 Genesyss dedi: WeTransfer | Send Large Files Fast The simple, quick and secure way to send your files around the world without an account. Share your files, photos, and videos today for free. we.tl İşte sonuçlar. Genişletmek için tıkla... Bu siteden dosyaya ulaşamıyorum nedense, MediaFire'a yükleyip paylaşabilir misiniz? @Genesyss Düzenleme: Tamamdır dosyaya ulaştım, vcruntime140.dll eksikliğinden dolayı olduğu gözüküyor dosyada da. Bu mesajımdaki adımları uygulayın: wanetage dedi: Bu dosya bu paketler ile sisteme yükleniyor, indirip kurun. Download Microsoft Visual C++ 2015-2022 Redistributable Package (x86) Download Microsoft Visual C++ 2015-2022 Redistributable Package (x64) Genişletmek için tıkla... Son düzenleme: 9 Mart 2024 Artı 0 Eksi
Genesyss dedi: WeTransfer | Send Large Files Fast The simple, quick and secure way to send your files around the world without an account. Share your files, photos, and videos today for free. we.tl İşte sonuçlar. Genişletmek için tıkla... Bu siteden dosyaya ulaşamıyorum nedense, MediaFire'a yükleyip paylaşabilir misiniz? @Genesyss Düzenleme: Tamamdır dosyaya ulaştım, vcruntime140.dll eksikliğinden dolayı olduğu gözüküyor dosyada da. Bu mesajımdaki adımları uygulayın: wanetage dedi: Bu dosya bu paketler ile sisteme yükleniyor, indirip kurun. Download Microsoft Visual C++ 2015-2022 Redistributable Package (x86) Download Microsoft Visual C++ 2015-2022 Redistributable Package (x64) Genişletmek için tıkla...
KS KS Genesyss Hectopat Katılım 16 Eylül 2021 Mesajlar 1.051 Çözümler 2 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2024 #13 wanetage dedi: Bu siteden dosyaya ulaşamıyorum nedense, MediaFire'a yükleyip paylaşabilir misiniz? @Genesyss Düzenleme: tamamdır dosyaya ulaştım, vcruntime140.dll eksikliğinden dolayı olduğu gözüküyor dosyada da. Bu mesajımdaki adımları uygulayın: Genişletmek için tıkla... Yaptım hocam oldu teşekkürler. Artı 0 Eksi
wanetage dedi: Bu siteden dosyaya ulaşamıyorum nedense, MediaFire'a yükleyip paylaşabilir misiniz? @Genesyss Düzenleme: tamamdır dosyaya ulaştım, vcruntime140.dll eksikliğinden dolayı olduğu gözüküyor dosyada da. Bu mesajımdaki adımları uygulayın: Genişletmek için tıkla... Yaptım hocam oldu teşekkürler.