Witcher 3 açılmıyor

HasanG97

Decapat
Steam üzerinden Witcher 3 açmaya kalktığımda Launcher'ın başlayın sonrasında kapanması sorununu yaşıyorum. Process Monitor'den hata raporu oluşturdum.
Logfile1.rar
bu linklerden onarım yaptım ancak visual C++ redistributable for visual studio 2012 uptade 4, linkindeki vcredist_arm.exe indirip çalıştırdığımda "bu uygulama bilgisayarınızda çalışamıyor.Bilgisayarınızda uygun bir sürüm bulmak için yazılım yayıncısıyla iletişim kurun." yazmakta yardımcı olursanız sevinirim, bilgisayardan fazla anlamamaktayım
Eu4 için de aynı sorunu yaşamaktayım, steamden Eu4'e tıkladığımda açılması gereken start ve dlc ekleme ekranı beyaz bir şekilde geliyor ve bir kaç saniye sonra kapanıyor.

Son düzenleme:
Son düzenleyen: Moderatör:
silinmiyor WUDFHosr.exe üzerinde açık olduğundan bu eylem gerçekleştirilemiyor diyor.
Windwos'unuz güncel değil gibi Windows Update'den güncelleyin. Sürücüleriniz güncel olsun, sisteminiz nedir?
Windows Uptade'den baktığımda güncelsiniz diyor ayrıyeten aygıt yöneticisinden tek tek sürücüleri günceleme yaptığımda sürücülerin en son sürümde olduğu yazıyor.
Sistem özellikleri de işlemci: Intel(R) Core(TM) i7-5500U CPU@ 2.40GHz Ram: 12.00GB sistem türü: 64 bit işletim Sistemi x64 tabanlı işlemci ekran kartı: NVIDIA GEFORCE 940M ekran kartı:4 GB

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı