Witcher 3 aile meseleleri görevi geçilmiyor

Cengo02

Decapat
Daha fazla  
Hocam baronun yanına gidiyorum e basıyorum bir şey yok. Oxenfurtta işaretlenen yere gidiyorum kimse yok. Geçilmiyor da bölüm nasıl olacak bu iş?

Hocam baronun yanına gidiyorum e basıyorum bir şey yok. Oxenfurtta işaretlenen yere gidiyorum kimse yok. Geçilmiyorda bölüm nasıl olacak bu iş.

Sağda baronla ailesi hakkında konuş ve baronun kızı tamarayı oxenfurtta bul yazıyor.

Dosya Ekleri

• Untitled design.png
    Untitled design.png
    299,6 KB · Görüntüleme: 76
Velen bölgesinde bulunan görevleri yapman gerekiyor diye hatırlıyorum. Ondan sonra yapılabiliyordu sanırım, görevler birbirine bağlı olmalı.

Baronun eşini başka bir görevde bulacaksınız. O an haa demek böyleymiş tarzında bi aydınlanma olacak. Direkt olarak karısına ulaşmak mümkün değil. Başka görevleri yapın. Bulacaksınız

Hocam baronun yanına gidiyorum e basıyorum bir şey yok. Oxenfurtta işaretlenen yere gidiyorum kimse yok. Geçilmiyor da bölüm nasıl olacak bu iş?

Sağda baronla ailesi hakkında konuş ve baronun kızı tamarayı oxenfurtta bul yazıyor.

Bende takılmıştım zamananında aile meselelerinde tam nereydi hatırlamıyorum ama farklı görevlerle yapılmıştı ben YouTube'a yazıp çözmüştüm bir bakın isterseniz.

Velen bölgesinde bulunan görevleri yapman gerekiyor diye hatırlıyorum. Ondan sonra yapılabiliyordu sanırım, görevler birbirine bağlı olmalı.
Hepsi bitti

Bende takılmıştım zamananında aile meselelerinde tam nereydi hatırlamıyorum ama farklı görevlerle yapılmıştı ben YouTube'a yazıp çözmüştüm bir bakın isterseniz.
Velendeki tüm görevleri yaptım skellige ve novigradda bitti.

Dışarıda meditasyon yap olmazsa oyunu kapat aç öyle meditasyon yap. Baron E işareti belirecek belirmezse Oxenfurt'a git Baron'un kızı bir evin içindeyi tüm evlere gir bulacan illa.
Meditasyonla olmuyor. Tüm evlere girdim kız yok.

Dışarıda meditasyon yap olmazsa oyunu kapat aç öyle meditasyon yap. Baron E işareti belirecek belirmezse Oxenfurt'a git Baron'un kızı bir evin içindeyi tüm evlere gir bulacan illa.
E işareti var ama diyaloglar boş gwent ve boş sorular var.

Son düzenleme:
Çözüm garantisi vermek gibi anlaşılmasın ama. Oyun içinden, Ana Görevler ve İkincil Görevler görünecek şekilde, görev listenizin bi' ekran görüntüsünü atabilirseniz kör kütük tahmin yürüterek bi' şeyler söylemenin ötesine geçilebilir belki.

Hocam tüm velen yan görevlerini ve ana görevlerini bitireceksiniz. Sonra ormanın hanımlarıyla savaşacaksınız ondan sonra görev otomatik ilerliyor diye hatırlıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı