Witcher 3 - Aile Meseleleri Save dosyası

Oyunun epey başları olmasa da çok ilerlememişsiniz, tam olarak ne konuda takıldığınızı söyler misiniz? Muhtemelen gözünüzden kaçan bir nokta vardır. Anlatırsanız yardımcı olabilirim.

Hocam berbatçık'ı gömme görevinde takılmıştım dün biraz uğraştım geçebildim teşekkür ederim yine de.

Hocam berbatçık'ı gömme görevinde takılmıştım dün biraz uğraştım geçebildim teşekkür ederim yine de.
O halde oyunda genel olarak işinize yarayabilecek birkaç tüyo vereyim mademki başlardasınız.
Berbatçık görevinde iki yol var: Berbatçığı öldürmek üzere saldırmak veya kurtarmak.
Öncelikle heyulalar başınıza bela olmuştur diye tahmin ediyorum başlarda, heyulaların zayıf noktası Yrden'dir. Mor büyü alanı içine girdiklerinde hayalet formuna geçemezler ve saldırıya açık olurlar.
Yaratıkların zayıflıklarını görmek üzere bolca "Yaratık Külliyatı"na göz atmanızı öneririm. Burada bir kez de olsa kesmiş olduğunuz canavarların zayıf noktası olan kılıç yağlarını, bombaları ve büyü işaretlerini göreceksiniz. Ne kadar düz ara kılıçla girişince kesebilirsiniz gibi gelse de oyunun daha güçlü canavarlarla karşılaşacağınız zamanlarda bu yetersiz kalacaktır. O yüzden her işlevsellik sağlayan şeyi kullanmanızı öneririm.
Yaratık külliyatı bir yana eğer normalden güçlü ve küçük boss sayılabilecek bir canavarla savaşıyorsanız genel olarak Space tuşunu kullanarak kaçmaya bakın. Alt tuşunu kullanarak yaptığınız küçük kaçışlar daha çok sizin boyutunuzdaki yaratıklarda ve insanlarla yaptığınız mücadelelerde işinize yarayacaktır. Canavarın boyutu ve atak menziline göre kullanacağınız kaçış yöntemini kafanızda belirleyebilirsiniz.

O halde oyunda genel olarak işinize yarayabilecek birkaç tüyor vereyim mademki başlardasınız.
Berbatçık görevinde iki yol var: berbatçığı öldürmek üzere saldırmak veya kurtarmak.
Öncelikle heyulalar başınıza bela olmuştur diye tahmin ediyorum başlarda, heyulaların zayıf noktası Yrden'dir. Mor büyü alanı içine girdiklerinde hayalet formuna geçemezler ve saldırıya açık olurlar.
Yaratıkların zayıflıklarını görmek üzere bolca "yaratık külliyatı"na göz atmanızı öneririm. Burada bir kez de olsa kesmiş olduğunuz canavarların zayıf noktası olan kılıç yağlarını, bombaları ve büyü işaretlerini göreceksiniz. Ne kadar düz ara kılıçla girişince kesebilirsiniz gibi gelse de oyunun daha güçlü canavarlarla karşılaşacağınız zamanlarda bu yetersiz kalacaktır. O yüzden her işlevsellik sağlayan şeyi kullanmanızı öneririm.
Yaratık külliyatı bir yana eğer normalden güçlü ve küçük boss sayılabilecek bir canavarla savaşıyorsanız genel olarak space tuşunu kullanarak kaçmaya bakın. Alt tuşunu kullanarak yaptığınız küçük kaçışlar daha çok sizin boyutunuzdaki yaratıklarda ve insanlarla yaptığınız mücadelelerde işinize yarayacaktır. Canavarın boyutu ve atak menziline göre kullanacağınız kaçış yöntemini kafanızda belirleyebilirsiniz.

Teşekkür ederim oyunun başlarındayım galiba bitmesine tahmini kaç saatim daha var merak ettim de?

Teşekkür ederim oyunun başlarındayım galiba bitmesine tahmini kaç saatim daha var merak ettim de?
Oyundaki çeşitli yan görevlere kendinizi ne kadar verdiğinize göre değişir. 60 saat kadar oynayıp ana hikayenin ortalarında da olabilirsiniz, 20-25 saat kadar oynayıp hikayeyi bitirebilirsiniz de. Bu biraz size bağlı fakat oyunun çok uzun bir oynanış süresi sunduğunu söyleyebilirim eğer oyunun dünyası içine kendinizi bırakırsanız, özellikle fazla yan görev ve DLC paketleri oyun saatini bir hayli uzatıyor. Oyunu New Game+ ile beraber toplamda 150+ saat oynamışımdır. Yine de halen birçok bölgede keşfetmediğim yerler vardı, siz düşünün :).

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı