Witcher 3 aldım ama hiç zevk almıyorum

Ben ilk girdiğim andan beri zevkle ve merakla oynuyordum. Tabii herkes aynı değil ama bence direkt oyun size göre değil. Biraz daha deneyin yine sarmazsa bırakın gitsin. RPG herkese göre değildir. Hele diyaloglardan, ara sahnelerden sıkıldığınız oluyorsa ya da geçiyorsanız hiç uğraşmayın.

Oyun tarzınıza uymamış olabilir, yüzlerce saatlik bir oyun deneyimi sunuyor Witcher 3. Çok çeşitli görevler,toplanabilirler,soru işaretleri büyük bir açık dünya. Ayrıca enfes bir hikayesi var, kendinizi kaptırırsanız bitmesin diye dua eder hale gelebilirsiniz. Tarz meselesi.

Oyundan ne bekliyorsunuz saf aksiyon mu, gizlilik mi, akıcılık mı? Bence beklentinizi bulamadığınız için sıkılıyorsunuz ilk olarak kendinize ne beklediğinizi sorun. Belli ki hikayelerden fantastik dünyalardan hoşlanmıyorsunuz. Yanlış tercih yapmışsınız oyun size göre değil maalesef.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı