Witcher 3 aldım ama hiç zevk almıyorum

Forever61

Hectopat
Witcher 3 aldım ama hiç zevk almıyorum. Daha başlardayım, ilerleyince oyun güzelleşecek mi?

Ben ilk girdiğim andan beri zevkle ve merakla oynuyordum. Tabii herkes aynı değil ama bence direkt oyun size göre değil. Biraz daha deneyin yine sarmazsa bırakın gitsin. RPG herkese göre değildir. Hele diyaloglardan, ara sahnelerden sıkıldığınız oluyorsa ya da geçiyorsanız hiç uğraşmayın.

Oyun tarzınıza uymamış olabilir, yüzlerce saatlik bir oyun deneyimi sunuyor Witcher 3. Çok çeşitli görevler,toplanabilirler,soru işaretleri büyük bir açık dünya. Ayrıca enfes bir hikayesi var, kendinizi kaptırırsanız bitmesin diye dua eder hale gelebilirsiniz. Tarz meselesi.

Oyun teknik desteğe zevk alamıyorum konusu açmakta iyi, teknik olarak bunun bir çözümünü bulabilecek miyiz bakalım.

Oyundan ne bekliyorsunuz saf aksiyon mu, gizlilik mi, akıcılık mı? Bence beklentinizi bulamadığınız için sıkılıyorsunuz ilk olarak kendinize ne beklediğinizi sorun. Belli ki hikayelerden fantastik dünyalardan hoşlanmıyorsunuz. Yanlış tercih yapmışsınız oyun size göre değil maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…