GOTY aldı, Metacritic'de 93 (senin gibi popülarite düşmanı ergenler olmasa 99 olurdu da neyse) puanı var. Oyunun iyi olduğunu kabul etmen için başka ne lazım, Allah tarafından vahiy mi bekliyorsun?
Oyunu adamakıllı oynanamışsın, bir önceki yorumda da söyledim tekrar söylüyorum. Anlamamışsın, oyun mekaniğini kavramamışsın hala vur-kaç diyorsun. Oyun tamamen yapılandırma sistemine dayalı, gelişigüzel yapılandırırsan evet ördek gibi sağa sola zıplarsın aynı senin yaptığın gibi. Bense toxicity Build ile death March'da Nilfgaard'ı haritadan silerim.
Kimsenin fan boy olmasına gerek yok, güzel oyuna güzel demek bu kadar zor değil. Siz sadece popüler şeyin karşısında durunca kendini havalı sanan 15-16 yaşlarında ergenlersiniz o kadar.
Tekrar söylüyorum, oyunu ister 50 saat oynamış ol. Hala vur-kaç diyorsan sen bu oyundan hiçbir şey anlamamışsın demektir. Ayrıca hikayesine sallaman ayrı bir ironik sadece Blood and Wine hikayesi oyun piyasasının %98'ini zaten yok eder. Önce önyargısız bir şekilde oyunu oynamak lazım, ondan sonra tatava yaparsın