Witcher 3 auto loot modu

431728

Hectopat
Selam,

Witcher 3'te bitkileri yanlarından geçince ve öldürdüklerimin cesetlerini hiçbir tuşa basmadan loot yapabilen mod var mı? Ve sadece kopyala yapıştır şeklinde kurulabilen bir mod. Yani bir sürü özellikler ekleyip bir dünya uğraştırıcı şeylerle beraber olanları falan gördüm de onları yapamıyorum. Sadece Auto loot istiyorum.

@Guthwine hocam sen baya biliyorsun mod olayını, yardımcı olabilir misin?

Son düzenleme:
Aşağıdaki modu buldum. Oldukça güzel. Şu an bende oyun yüklü olmadığı için modu deneyip kurulumunu kendimce özetleyemiyorum, kusura bakma. Gördüğüm kadarıyla anlatmaya çalışacağım. Oyun sayfasındaki kılavuzda adam kurulumun ilk adımında mod manager kullanmış. Bunun yerine indirdiğin klasörü The Witcher 3'ün "mods" klasörüne atman yeterli olur muhtemelen. Boşuna ekstra şeyler indirme. Ardından sayfadaki adımlar yerine getirmen yeterli olur. Opsiyonel bölümünde oyunun bazı dosyalarını düzenleme var. Bunları da yapmayı düşünüyorsan gözünü korkmasın, oradaki o kadar görsel kodları kopyalama yapıştırma işinden ibaret. Son olarak hataları önlemek için Script Merger kullanmayı unutma. Ayrıca modun "posts" ve "bugs" bölümünde hatanın çözümü olabilir, oralara da bak.

Hocam bunlarla yapamadım.

"Opsiyonel bölümünde oyunun bazı dosyalarını düzenleme var. Bunları da yapmayı düşünüyorsan gözünü korkmasın, oradaki o kadar görsel kodları kopyalama yapıştırma işinden ibaret. Son olarak hataları önlemek için Script Merger kullanmayı unutma. "

Bunları yapamıyorum zaten daha önce hiç mod gibi şeylerle uğraşmadım, bugün baya bi baktım ama olmadı artık.

Inputları text olarak açıp uğraşa uğraşa manuel şekilde yaptım.
Oyunu artık 40-50 kere açıp kapatmışımdır.
Bitkileri ve kutuları E tuşuyla lootluyor ama en azından bildirim vs çıkmıyor. Kendi alsa daha iyi olurdu. İnsanları ve yaratıkları kesince direkt lootluyor en azından o güzel.

Kullanmakta olduğum Auto loot modu var öldürülen yaratıklardan vb düşen eşyaları üstünden yürüdüğünde topluyor adını unuttum 2.PC'den bakıp yazarım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı