şahsi Kilopat Katılım 29 Aralık 2018 Mesajlar 658 Çözümler 3 16 Kasım 2020 #91 Glacial_cry dedi: Müge Anlı mıyım değil miyim diye sorgulamak yerine hikayeyi takip etsen anlatıyorlar her şeyi. Ağzı olan konuşuyor, bir şey dedim zannediyor, anlamadım nasıl bir çağda yaşıyoruz... Genişletmek için tıkla... Zaten bu konuyu açmadan önce oyunu oynayabildiğim kadar dayanabildiğim kadar dayandım ayrıca fikrimi dile getirmek kadar doğal bir şey yok. Ağzı olan konuşuyorsa, beyni olanda düşünsün artık.
Glacial_cry dedi: Müge Anlı mıyım değil miyim diye sorgulamak yerine hikayeyi takip etsen anlatıyorlar her şeyi. Ağzı olan konuşuyor, bir şey dedim zannediyor, anlamadım nasıl bir çağda yaşıyoruz... Genişletmek için tıkla... Zaten bu konuyu açmadan önce oyunu oynayabildiğim kadar dayanabildiğim kadar dayandım ayrıca fikrimi dile getirmek kadar doğal bir şey yok. Ağzı olan konuşuyorsa, beyni olanda düşünsün artık.
Glacial_cry Decapat Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 25 18 Kasım 2020 #92 şahsi dedi: beyni olanda düşünsün artık. Genişletmek için tıkla... Ne güzel dedin.
şahsi Kilopat Katılım 29 Aralık 2018 Mesajlar 658 Çözümler 3 20 Kasım 2020 #93 Glacial_cry dedi: Ne güzel dedin. Genişletmek için tıkla... Evet sizi anlatan güzel bir cümle oldu gerçekten katılıyorum.
Glacial_cry dedi: Ne güzel dedin. Genişletmek için tıkla... Evet sizi anlatan güzel bir cümle oldu gerçekten katılıyorum.