Witcher 3 bana göre mi?

RbeD

Hectopat
Daha fazla  
Dostlar ben normalde Online oyunlar oynayan bir oyuncuyum, şu aralar okul, sınav, arkadaşlık ilişkileri derken hayatımda çok stres varken bir de Online oyunlarda sinir olunca bir dur demenin vakti geldi dedim. Witcher 3'ü uzun zamandır oynamak istiyordum ama eleştirileri okuduğumda aksiyon kısmının çok yaban kaldığını söylüyorlar. Witcher 3'ün aksiyonu gerçekten o kadar eski mi? Ve sizce aksiyonunun kötü olması oyuna bağlanmama engel olur mu? Fikirleriniz neler?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostlar ben normalde Online oyunlar oynayan bir oyuncuyum, şu aralar okul, sınav, arkadaşlık ilişkileri derken hayatımda çok stres varken bir de Online oyunlarda sinir olunca bir dur demenin vakti geldi dedim. Witcher 3'ü uzun zamandır oynamak istiyordum ama eleştirileri okuduğumda aksiyon kısmının çok yaban kaldığını söylüyorlar. Witcher 3'ün aksiyonu gerçekten o kadar eski mi? Ve sizce aksiyonunun kötü olması oyuna bağlanmama engel olur mu? Fikirleriniz neler?
Enis kirazoğlu'nun fikirlerini dinleyip buna sen karar verebilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Edebiyattan gelen çok sağlam bir kurgusu var. Hikaye, atmosfer, dövüş, karakterler ve aksiyon kısmını birbirine çok iyi bağlasa da 10 yıllık bir oyun sonuçta. Ve bu bağlamın hikaye dövüş ve aksiyon kısmının birinden hoşlanmazsanız sistem çöker ve oyun sizi boğabilir. Bence online oyunlardan gelenler için bu risk daha fazla.

Fakat hesaplarınızda mutlaka vardır veya arkadaşınızın hesabından oynayıp denemenizi şiddetle öneririm. Benim en iyi 3. oyunumdur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı