Witcher 3 Başarısız Radenyanın en çok arananı görevi

c34t

Megapat
Arkadaşlar görevde belirtildiği üzere Triss gittim ve kristal verdim. Triss bana üzerinde çalışayım sonra konuşuruz dedi ve konuşmayı bitirdi. Son beni ravoide yönlendirdi ve ravoide gittim sonra hiçbir şey bulamadığımı falan dedim. Sonra görev bitti başarılı diye bildirim geldi ben de Triss ile sonra konuşurum aceleye gerek yok diye yan görevlere vs devam ettim derken bir gün sonra Triss'in yanına gittim ve herhangi bir sohbet geçmişi görmeyince merak edip sözlüğe baktım. Başarısızlık olarak görevi bitirdiğini fark ettim. Şimdi ben ne kaçırdım? Önemli bir şey mi? Not: Triss'ı gemiye bile bindirmedim.

Dosya Ekleri

• IMG_20210122_103538.jpg
    127,2 KB · Görüntüleme: 1.222
Anladığım kadarıyla sadece Yennefer ile konuşmamışsın, o da zaten zorunlu değil.

Başarısız görevler kısmında mı gözüküyor bu görev?

Anladığım kadarıyla sadece Yennefer ile konuşmamışsın, o da zaten zorunlu değil.

Başarısız görevler kısmında mı gözüküyor bu görev?
Hayır kardeşim. O kırmızı işaret var ya atladığım kısım o bana ne kaybettirdi onu öğrenmek istiyorum

Hayır kardeşim. O kırmızı işaret var ya atladığım kısım o bana ne kaybettirdi onu öğrenmek istiyorum.
Yennefer ile konuşmadığın için aranızda böyle bir diyalog dönmeyecek, haliyle Yennefer'ın bundan haberi olmayacak. Ayriyeten yan göreve az da olsa etki edebilir, onun dışında bir şey değişmiyor.

Hayır görevde sorun yok, bir şey olmuyor bundan. Triss'i kaçırdıktan sonra King Rodovid görevine devam edebilirsiniz.
Kralı öldürmek istiyorsanız tüyo verebilirim
Kralı öldür görevinde ayakkabıcıya gittim. Sonrası yok. Bitti. Son dilek görevini de bitirdim. Ciri olduğunu düşündükleri şu çirkin cüceyi almadan tüm yan görevleri bitirmeye çalışıyorum. Ama hala öldürmem için şans varsa beklemedeyim.

Tamam o zaman güzel. Triss'in kaçmasına da yardım edin, daha sonra herhangi bir görev gelmeyecek Philippa'yı bulana kadar, onu da ana görevle birlikte buluyorduk hatırladığım kadarıyla.
En son hamamdan Philippa ve Dijkstra ile çıkarken bir diyalog geçecek aranızda, diyalogtan sonra sakın onu sakat bırakmayın, sakat bırakırsanız görev olmuyor. Diğer seçenekle devam edin, sonrası zaten gelecek.

Görevinde bir sorun yok. Başarısız olan görevi okusan, zaten önemli bir şey olmadığını fark edeceksin.

"Kristal Hakkında Yennefer ile Konuş" yazıyor. Demek ki konuşmamışsın ve başarısız sayılmış. Bu olay, oynanışa etki etmez. Hiçbir başarısız görev hikaye ilerleyişine etki etmez. Fakat bazı görevler oynanışa etki eder.

Radovid konusunda ise, Philippa'yı bulana kadar görev askıda kalacak. Çünkü Philippa'nın o görevde büyük bir yeri var, o olmadan olmuyor.

Hocam adam toplama görevine kadar geldim ne philippa çıktı ne de Dijkstra kabul etti davetini halbuki ayakkabıcıya kadar bulmuştum ve herhangi bir kral öldürme görevine denk gelmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…