Sürprizbozan Witcher 3 bir karakter nasıl geliştirilir?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

YılmazXS

Centipat
Katılım
2 Aralık 2023
Mesajlar
82
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese iyi sosyaller. Bugün Witcher 3 oynarken emhry ile konuştuk. Uma'yı getirdiğimiz kısımdaydım işte. Konuşma sonu ona niyetiminin Ciri'yi ona getirmek olmadığını söyledim ve o da bu bir emir şimdi çık diyerek beni kovdu. Biraz daha oynadım ve şu an vahşi av ile savaş için müttefik arama kısmındayım. Biraz araştırdım eğer Ciri'yi Emhyr'e götürmezsem ne olur diye. Anladığım kadarıyla bir yol ile Ciri'yi Witcher yapabiliyoruz. Bunun için hangi seçimleri yapmam gerekiyor? Ve bu zamana kadar yanlış bir şey yapmış mıyım?
 
Konuda anlattığınız kadarıyla şimdilik yanlış yaptığınız bi' şey yok.

Önce hikaye boyunca Ciri açısından doğru kararları verin (hafif spoiler'lar olabilir belki).
En az 3 tanesini karşılamanız gerekiyor diye biliyorum.

- Kaer Morhen savaşından sonra kar topu oynamak ("Sana neyin iyi geleceğini biliyorum." gibisinden bi' diyalog, ikinci seçenekti sanırım).

İsteğe bağlı: - Kaer Morhen savaşından sonra Emhyr'i ziyaret etmesi için götürürseniz verilen parayı kabul etmemek.

- Sahire Locası'yla tek başına konuşmasına izin vermek.

- Avallac'h'ın laboratuvarı kısmında etrafı dağıtmasına izin vermek.

- Skjall'in mezarını birlikte ziyaret etmek.
Bunlarla birlikte ayrıca istediğiniz Ciri'nin Witcher'lığı benimsediği son için ya Emhyr'e götürmeyin, ya da götürürseniz ileride Reasons of State ("Devletin Hikmeti" diye çevrilmiş olabilir belki) isimli yan görevi yapmayın.
 
Son düzenleme:
Konuda anlattığınız kadarıyla şimdilik yanlış yaptığınız bi' şey yok.

Önce hikaye boyunca Ciri açısından doğru kararları verin (hafif Spoiler'lar olabilir belki).
En az 3 tanesini karşılamanız gerekiyor diye biliyorum.

- Kaer Morhen savaşından sonra kar topu oynamak ("sana neyin iyi geleceğini biliyorum." gibisinden bi' diyalog, ikinci seçenekti sanırım).

İsteğe bağlı: - Kaer Morhen savaşından sonra Emhyr'i ziyaret etmesi için götürürseniz verilen parayı kabul etmemek.

- Sahire locası'yla tek başına konuşmasına izin vermek.

- Avallac'h'ın laboratuvarı kısmında etrafı dağıtmasına izin vermek.

- Skjall'in mezarını birlikte ziyaret etmek.
Bunlarla birlikte ayrıca istediğiniz Ciri'nin Witcher'lığı benimsediği son için ya Emhyr'e götürmeyin, ya da götürürseniz ileride reasons of state ("devletin hikmeti" diye çevrilmiş olabilir belki) isimli yan görevi yapmayın.

Hocam sağ olun. Teker teker yapıyorum şu an. Loca ve kar topu olayını yaptım laboratuvar ve mezar kısmı daha gelmedi sanırım. Tekrardan çok sağ olun.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı