Sürprizbozan Witcher 3 Blood and Wine'dan sonra Triss gelecek mi?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Arkadaşlar burada yazdıklarım spoilerdir haberiniz olsun.
arkadaşlar ana hikaye ve DLC'ler bitti. Ciri evime geldi. Ama Triss veya Yennefer gelmedi? Ben ana hikayede kimi seçtiğimi hatırlamıyorum ikisine de de direk yürümüştüm. Kimi seçtim hatırlamıyorum ama hangisini seçtiysem o mu gelecek yoksa sadece Triss'i seçenlere mi geliyor? Ve ve DLC bittikten hemen sonra mı geliyor yani Ciri gibi yoksa bir süre sonra mı?

Arkadaşlar burada yazdıklarım spoilerdir haberiniz olsun.
arkadaşlar ana hikaye ve DLC'ler bitti. Ciri evime geldi. Ama Triss veya Yennefer gelmedi? Ben ana hikayede kimi seçtiğimi hatırlamıyorum ikisine de de direk yürümüştüm. Kimi seçtim hatırlamıyorum ama hangisini seçtiysem o mu gelecek yoksa sadece Triss'i seçenlere mi geliyor? Ve ve DLC bittikten hemen sonra mı geliyor yani Ciri gibi yoksa bir süre sonra mı?

Hocam oyundan memnun musun? Hikaye veya oynanış falan iyi mi?

Ciri geldiyse diğerleri gelmez. Oyunda romantizm olarak Triss veya Yennefer'i seçersen seçtiğin kişi gelir eğer hiç kimseyi seçmezsen Ciri gelir, ikisine birden yürüdüğün için iki elinde boş kalmış yani şuan hikayesel olarak bir sevgilin yok.

Tamamdır teşekkürler yarın oynamaya başlayacağım
Hikaye konusunda tartışmaya gerek yok oldukça başarılı bir oyun fakat oynanış konusunda günümüze oranla çağ dışı kaldığını inkar edemeyiz genel olarak vur kaç şeklinde bir oynanışı var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı