Witcher 3 bölümlerini kolay geçmek için tavsiyeler

466609

Hectopat
Makaleler
3
Merhaba, oyuna yeni başladım. 3 saat oldu ama bazı yerleri çok zor geçiyorum. Mesela bataklık gibi bir yer vardı, göreve gitmek için oradan geçiyorduk ve orada grup halinde yaratıklar vardı. Öyle yerleri nasıl geçerim? Birine büyü yapıyorum diğeri vuruyor, zaten bir vuruşta canım direkt gidiyor. Menüye de pek hakim değilim. Bunun için önerebileceğiniz bir video veya taktik var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam direkt olarak ana görevleri yapmayın, yan görevleri veya tabelalarda asılı olan ilanlara göz atın. O görevlerin bazıları size eşyalar, bazıları para verecektir ki bunlar çok işinize yarıyor. Özellikle bazı yan görevleri veya ilanları yaparken hazine sandıkları bulabiliyorsunuz bunların içinden ise zırh silah vs. çıkıyor.

Yan görevleri yapıp seviye ve eşya kazanıp sonra ana görevleri yap. Göreve giderken ata binip hızlı hızlı geç canavar gördün diye durma hiç, görev yerine gelip göreve başlayınca yaratıkları ister istemez öldüreceksin hepsini zaten.

Merhaba, oyuna yeni başladım. 3 saat oldu ama bazı yerleri çok zor geçiyorum. Mesela bataklık gibi bir yer vardı, göreve gitmek için oradan geçiyorduk ve orada grup halinde yaratıklar vardı. Öyle yerleri nasıl geçerim? Birine büyü yapıyorum diğeri vuruyor, zaten bir vuruşta canım direkt gidiyor. Menüye de pek hakim değilim. Bunun için önerebileceğiniz bir video veya taktik var mı?
Envanteri, simyayı ve adını unuttuğum, slotlara takılan işaretleri de kullanmayı öğrenin. Bunları bilmeden oyunu oynamanın ne tadı olur ne de anlamı. Zaten bunları kullanmazsanız oyun bir yerden sonra oynanmaz hale gelir. YouTube üzerinden başlangıç rehberlerini izleyebilirsiniz.

Quen büyüsünü geliştirmeye yönel. Quen büyüsünün gelişmiş hâlinde büyüye basılı tutunca etrafında bir kalkan aurası oluşuyor ve düşmanın hasarları kalkan kırılana işlemiyor ve düşmanın verdiği hasarın bir kısmını sana can olarak geri veriyor.

Sürekli vur kaç yap. Dodge ALT tuşuydu sanırsam. Vur kaç mantığı ile tüm düşmanları yenebilirsin. Önce sol click sonra alt tuşu. Bunu spamla 😁.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı