Witcher 3 buga giriyor ve donuyor

grasyy

Femtopat
Daha fazla  
Witcher 3’e gireyim dedim, 1 aydır girmemiştim. Yeni kayıt açtım, başladım oyuna. Oyun açılır açılmaz ilk 1 dakika 2-3 saniyede bir 3-4 FPS oluyordu, sonra düzeldi. Açık dünyayı gezmeye başladım, birden harita birbirine girmeye başladı, ağaçlar, gökyüzü abuk subuk hal aldı. Ayrıca sürekli birkaç dakikada bir oyun 0 FPS oluyor, ama sadece oyun değil, oyunla birlikte PC de donuyor, hiçbir şey çalışmıyor, 5 saniye sonra düzeliyor. Sadece bu oyunda bunu yaşıyorum.

Sisteminiz nedir?

belgeler dosyalarına gidip the witcher 3 e gir user.settings, input.settings, dx11user.settings, dx12user.settings bunları sil ve sonra oyuna tekrardan gir.

Belgeler dosyalarına gidip The Witcher 3'e gir user. Settings, input. Settings, DX11USER. Settings, DX12USER. Settings bunları sil ve sonra oyuna tekrardan gir.

Belgeler dosyalarına gidip The Witcher 3'e gir user. Settings, input. Settings, DX11USER. Settings, DX12USER. Settings bunları sil ve sonra oyuna tekrardan gir.

Harita bugu düzeldi ama donmalar devam ediyor komple PC 5 saniye donuyor geri geliyor oyunda da takılmalar çok oluyor 3 4 FPS oluyor

Harita bugu düzeldi ama donmalar devam ediyor komple PC 5 saniye donuyor geri geliyor oyunda da takılmalar çok oluyor 3 4 FPS oluyor
SSD mi kullanıyorsunuz HDD mi?

SSD mi kullanıyorsunuz HDD mi?

NVMe PCI-e 4.0 SSD kullanıyorum. Sorun sadece bu oyunda. Oda daha önceden olmamıştı. Emran kartı sürücüsünüde değiştirdim aynı. Boş bir zamanda komple silip yeniden yükleyeceğim.

NVMe PCI-e 4.0 SSD kullanıyorum. Sorun sadece bu oyunda. Oda daha önceden olmamıştı. Emran kartı sürücüsünüde değiştirdim aynı. Boş bir zamanda komple silip yeniden yükleyeceğim.
Sorun oyunla ilgili değil hocam oyunu nereden indirdiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…