Witcher 3 buga giriyor ve donuyor

grasyy

Femtopat
Daha fazla  
Witcher 3’e gireyim dedim, 1 aydır girmemiştim. Yeni kayıt açtım, başladım oyuna. Oyun açılır açılmaz ilk 1 dakika 2-3 saniyede bir 3-4 FPS oluyordu, sonra düzeldi. Açık dünyayı gezmeye başladım, birden harita birbirine girmeye başladı, ağaçlar, gökyüzü abuk subuk hal aldı. Ayrıca sürekli birkaç dakikada bir oyun 0 FPS oluyor, ama sadece oyun değil, oyunla birlikte PC de donuyor, hiçbir şey çalışmıyor, 5 saniye sonra düzeliyor. Sadece bu oyunda bunu yaşıyorum.

Eğer sıkıntı GOG daysa sorun yok o zaman oyuna 1-2 ay sonra başlayacaktım. O zamana kadar düzeltilir herhalde. Yardımcı olduğun için teşekkür ederim.

Hocam GOGdan oynamayın derim ben Steam'den indirin.

Baştan para vermem gerekecek oraya onu da maalesef yapamam.
para vermenize gerek yok şuraya bi bakın derim
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Para vermenize gerek yok şuraya bir bakın derim
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Deneyeyim bir geri dönüş yaparım.

Para vermenize gerek yok şuraya bir bakın derim

Hala bunu denemedim ama ben bir Death Stranding gireyim dedim oyun açıldıktan 4 dakika sonra falan 70 FPS almaya başladım normalde 180 alıyorum en az. Baktım ki GPU kullanımı 40'larda normalde 90'dan aşağı düşmüyor. Bende 2 ay önceki driver ı yükledim ve her şey düzeldi. Witcher ıda sildim bu gece yükleyip yarın test edeceğim bence bundan kaynaklı çünkü oda önceden düzgündü.

para vermenize gerek yok şuraya bi bakın derim

Eski drivera döndükten sonra 4 5 saniyeliğine 0 FPS olma durumu düzeldi sadece FPS bir anda düşüp donkaya devam ediyordu bende GOG supporta yazdım. Tam ekran iyileştirmesini devre dışı bırakıp yönetici olarak çalıştırınca düzeleceğini söylediler. Ve gerçektende düzeldi şu an tamamen.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı