Witcher 3 bulunan hesaba DLC'ler nasıl alınmalı?

Xaimber

Hectopat
Merhabalar, ben geçen kış indirimlerinde Witcher 3: GOTY aldım fakat sonrasında onu iade edip normalini aldım. Sebebim ise; o zamanlar GeForce NOW oynuyordum. Dedim GeForce NOW'da DLC'leri oynayamam iade edeyim bari. Tabi 1 ay sonra annem hadi sana bilgisayar alalım deyince ben anladım ne gibi bir aptallık yaptığımı. Sorum şu ki bildiğiniz üzere GOTY çok daha ucuz tek tek almaktan ben sadece GOTY alsam ama oyun bende zaten olduğu için sadece GOTY içindeki DLC fiyatlarını GOTY fiyatları ile alabilir miyim?

Merhabalar, ben geçen kış indirimlerinde Witcher 3: GOTY aldım fakat sonrasında onu iade edip normalini aldım. Sebebim ise; o zamanlar GeForce NOW oynuyordum. Dedim GeForce NOW'da DLC'leri oynayamam iade edeyim bari. Tabi 1 ay sonra annem hadi sana bilgisayar alalım deyince ben anladım ne gibi bir aptallık yaptığımı. Sorum şu ki bildiğiniz üzere GOTY çok daha ucuz tek tek almaktan ben sadece GOTY alsam ama oyun bende zaten olduğu için sadece GOTY içindeki DLC fiyatlarını GOTY fiyatları ile alabilir miyim?
GOTY Edition çok daha ucuza geliyorsa. Belki önceki versiyonu hesabınızdan kalıcı olarak kaldırdıktan sonra alabilirsiniz gibime geliyor.Bu yöntem işe yarar mı bilmiyorum.

Merhabalar, ben geçen kış indirimlerinde Witcher 3: GOTY aldım fakat sonrasında onu iade edip normalini aldım. Sebebim ise; o zamanlar GeForce Now oynuyordum. Dedim GeForce Now'da DLC'leri oynayamam iade edeyim bari. Tabi 1 ay sonra annem hadi sana bilgisayar alalım deyince ben anladım ne gibi bir aptallık yaptığımı. Sorum şu ki bildiğiniz üzere GOTY çok daha ucuz tek tek almaktan ben sadece GOTY alsam ama oyun bende zaten olduğu için sadece GOTY içindeki DLC fiyatlarını GOTY fiyatları ile alabilir miyim?

Acayip karışık anlatmışsınız maalesef hiçbir şey anlamadım ve iade etmeniz çok kötü olmuş.

Anladığım kadarıyla.
"Hesabımda oyun var ama ben DLC paketlerini de istiyorum.
Oyun bende varken gidip GOTY sürümünü satın alabiliyor muyum? Çünkü öyle yaparsam toplu alabildiğim için DLC'ler daha uyguna gelecek." Böyle demek istemiş diye düşünüyorum.

Çok pardon A2 Türkçe'mi konuşturtmuşum birazcık. Demek istediğim bende şuan Witcher 3 var eğer ki ben GOTY alsam ne olur?/Ben de zaten olduğu için GOTY içerisindeki Witcher 3 fiyatı eksilir mi?

Anladığım kadarıyla.
"Hesabımda oyun var ama ben DLC paketlerini de istiyorum.
Oyun bende varken gidip GOTY sürümünü satın alabiliyor muyum? Çünkü öyle yaparsam toplu alabildiğim için DLC'ler daha uyguna gelecek." böyle demek istemiş diye düşünüyorum.

Eğer sizin anladığınız gibiyse Witcher'ı iade edip GOTY alsanız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı