Çözüldü Witcher 3 Ciri görevinin ilk ara sahnesinde takılma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Küçük Emrah

Kilopat
PC'den Witcher 3 oynarken her şey düzgün ilerliyor. Kanlı baron adındaki göreve ilerliyorum. Kalesine gizli mağaradan giriş yapıp baronla konuşuyorum. Konuşma bitince Ciri'nin hikayesi başlıyor. Kurtları öldürüp çocuğu kurtardıktan sonra ara sahne giriyor ve oyun hata vermeden atıyor. Diğer hiçbir görevde böyle bir sorun yok. Driverlar güncel. Dosyalar eksiksiz. Nasıl çözebilirim ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam'dan dosyaları doğruladınız mı? Türkçe yama gibi şeyler kurdunuz mu?
Doğruladım. Yama kurmadım. Oyuna zaten türkçe dil desteği eklenmişti.
Oyunu modladıysanız modun desteklediği sürümle sizin elinizdeki sürümü karşılaştırın. Eğer biri birinden daha yüksekse güncellemeyi ya da modu kaldırmanızı tavsiye ederim.
Mod yapmadım. Oyun tertemiz.

Doğruladım. Yama kurmadım. Oyuna zaten türkçe dil desteği eklenmişti.

Mod yapmadım. Oyun tertemiz.
Büyük ihtimalle o ara sahnenin bulunduğu dosyada vs. sorun vardır. Anlamak için biraz yan görev yapın. Oyun ara sahnelerde kapanmazsa o görevin bulunduğu dosyada sorun vardır demektir. O zaman oyunu tekrar indirebilirsiniz.

Tamam. Başka görev yaptım. Sonra o göreve tekrar başlayınca düzeldi.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…