Sürprizbozan Witcher 3 Ciri mi Yeneffer mi?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Jackkk

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX var 3060 var ti var daha ne istiyim
Ben Witcher 3'ü bitirdim simdi bir kez daha bitiriyorum ama Blood and Wine DLC'sinde Ciri'yi görebiliyormusuz ama görebilmemiz icin ne Triss'le ne de Yeneffer'la ask yasamamamiz lazimmis yani Ciri'yi DLC'de görmek cok daha istiyorum ama oyunun sonunuda Yeneffer olmadan bitirmek istemiyorum yani hem Yeneffer'i secip Ciri'yi DLC'de görebilir miyim? Eger öyle olmuyorsa sizce hangisini seçeyim Ciri mi Yeneffer mi?

Ve ben son dilek görevinde Yeneffer'a evet demistim eğer ki Ciri'yi görmek istersem bu son dilek görevinde Yeneffer'a evet dememe ragmen Yeneffer'dan ayrilabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sorunun doğru bir cevabı yok. Çok önemli diyaloglar değil. Sadece oyun sonu bir kaç dakikalık muhabbet. Manevi kızınla vakit geçirmek istiyorsan Ciri'yi, sevdiceğinle vakit geçirmek istiyorsan Yennefer'i seçeceksin ama sen ana oyunu zaten Yennefer ile bitirmişsin.
Sanmıyorum ki Blood and Wine DLC'sinde Yennefer'den ayrılma seçeneği olsun zira DLC boyunca yüzünü bile görmüyoruz hatunun :)

Hem Yennefer'i seçip hem de Ciri'yi (mod kurmadan) göremezsiniz. "Sizce hangisi" konusunda bence Yen, çünkü Ciri geldiğinde diyaloglarının kısaca özeti yaptığınız sona bağlı olarak "he işte ben de canavar avlamakla uğraşıyorum" ya da "he işte ben de İmparatoriçe olmayı öğreniyorum".

Uğraşmak isterseniz şu moda bi' bakabilirsiniz, konuda istediğinizi karşılıyor. Detayları vs. her şeyi mod açıklamasında yazıyor.

Oyunda alakalı görevlerle (Triss - Ya Şimdi Ya Asla, Yen - Son Dilek) ilişkinizi belirledikten sonra ayrılmanız mümkün değil. İkisine de yazdığınız durumda da bitiren siz değil, onlar oluyor zaten...

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı