Witcher 3 Cloud üzerinden indirilen kayıt dosyası çalışır mı?

lubbockk

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar iyi günler, ben normal kendi bilgisayarımdan W3 oynadım uzun bir süre sıkıntısız. DLC'leri indirmeden, sonrasında bizim arkadaşa gittim, onda da W3 var diye kendi hesabımı bağlayıp oynayayım dedim ve de 1.5 saat oynadım. Ancak onun hesabında DLC'ler indiriliydi. Cloud sayesinde şu an kendi saveimle oyuna girdim böyle bir şey diyor. Ark'ın PC'de oynadığım Save'ler için diyor sadece. Ben eğer bu Save'leri indiririsem açılır mı biliyor musunuz? New GAME+ diyor bir de ki o biraz gözümü korkuttu.

Ekran Görüntüsü (41).png

Arkadaşlar iyi günler, ben normal kendi bilgisayarımdan W3 oynadım uzun bir süre sıkıntısız. DLC'leri indirmeden, sonrasında bizim arkadaşa gittim, onda da W3 var diye kendi hesabımı bağlayıp oynayayım dedim ve de 1.5 saat oynadım. Ancak onun hesabında DLC'ler indiriliydi. Cloud sayesinde şu an kendi saveimle oyuna girdim böyle bir şey diyor. Ark'ın PC'de oynadığım Save'ler için diyor sadece. Ben eğer bu Save'leri indiririsem açılır mı biliyor musunuz? New GAME+ diyor bir de ki o biraz gözümü korkuttu.

Eki Görüntüle 1303048

DLC'ler olmadan Save'yi açamazsın galiba.

DLC'lere sahip olduğunda indirip kaldığın yerden devam edebilirsin. Save dosyası cloudda olduğu için sıkıntı yok bu konuda. Cloud üzerinden kontrol et save dosyasını. Orada gözükmüyor ise sıfırdan başlarsın. Arkadaşının bilgisayarında bulut esitleme kapalı olabilir, dosyaları sisteme de indirmiş olabilir. Save dosyasını arkadaşından alıp yine devam edersin kaldığın yerden.

new game+ için oyunu birimeye gerek yokmuş steamde ücretsiz dlc olarak veriliyomuş, şu an iniyor tüm dlcler büyük ihtimalle sorunu çözer
Hocam new game + herhangi bir save seçip ordaki eşyalarınız ve karakterinizin gelişimini tutup oyuna kasılmış bir karakter ile 0'dan başlamanızı sağlar.Genelde bu olayı oyunu bitirdikten sonra tavsiye ediyorlar.Dediğiniz gibi büyük ihtimalle sorununuz çözülecektir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı