Witcher 3 çok mu sıkıcı?

Aksiyon konusunda değiştirmelerine gerek yok ki. Henüz hikayeyi bilmiyouz. Belli olmaz, bu yılın GOTY ödülünü alabilir belki. Adaylar hakkında pek fikrim yok ama.

Bu yıl Expedition 33 alır diye düşünüyorum bayağı beğenildi.

Bu videodaki modları yükleyin. Düşüncem bu (dünyanın en iyi oyunlarından birisi bu oyun tekrardan şans verin)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

%100 save indiripte oynayabilirsiniz, bu sayede tüm geliştirmeler, yağlar, rünler vs açık bir şekilde oynarsınız. Ama ilk defa oynayanlar için %100 save olmadan oynarsanız daha iyi olur bence. Yine de tercih meselesi.

Vuruş hissi farkı inanılmaz iyi oluyor...
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Bu yıl Expedition 33 alır diye düşünüyorum bayağı beğenildi.
Yada kcd 2

Toplu mod linki yokmu

Yada kcd 2

Toplu mod linki yokmu
Mod dosyalarının yüklü olduğu şekilde var ama denemedim hiç. Hepsini yine tek tek kurman lazım diye biliyorum. Nexus moddan tüm modları bulabilirsin.

Oyunun bana tek güzel gelen şeyi harika grafiklerle at sürmek.
O kadar da değil bence. Kamera açıları, sinematik sunum, hikayeye yön veren seçimler, zırh-silah çeşitliliği, büyü çeşitliliği, düşman çeşitliliği, yan görev kalitesi, müzikler, iz sürmek, ana ve yan karakterler falan ortalamanın epey üstünde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…