Witcher 3 çok mu sıkıcı?

RPG oyunlarını çok seven biri olarak bu oyuna bayılmayı bekliyordum, ama 20 yıllık hayatımda bu kadar sıkıcı bir oyun oynadığımı yemin ederim hatırlamıyorum.
Combat sistemi, 10 yıllık bir oyun için rezalet olmasa da, hareketler o kadar kötü ki birden fazla düşmanla savaşırken kafayı yiyorsunuz. Vuruş hissiyatı zaten yok denecek kadar zayıf. Oyunda sadece Finisher'lar biraz gore içeriyor, onun dışında bir etkileyicilik göremedim.
Ama beni en çok sinir eden şey seviye sistemi oldu. Level 10'nun altındayken haritada neredeyse hiç yan görev bulamadım. Ana görevler ise o kadar sıkıcı geldi ki, oyunu daha fazla katlanamayarak sildim.
Cyberpunk, kcd, BG3, planescape, fable gibi oyunlara bayılan ben, bu oyunu 8 saat sonunda aşırı sıkılarak bıraktım.
Sizin Witcher 3 hakkındaki görüşleriniz neler?

Eki Görüntüle 2535847

En iyi yaptığı şey müzikleri ve atmosferi kesinlikle bu konularda hakkını asla yiyemem.

Bu videodaki modları yükleyin. Düşüncem bu (dünyanın en iyi oyunlarından birisi bu oyun tekrardan şans verin)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

%100 save indiripte oynayabilirsiniz, bu sayede tüm geliştirmeler, yağlar, rünler vs açık bir şekilde oynarsınız. Ama ilk defa oynayanlar için %100 save olmadan oynarsanız daha iyi olur bence. Yine de tercih meselesi.

Vuruş hissi farkı inanılmaz iyi oluyor...
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Son düzenleme:
Bu yıl Expedition 33 alır diye düşünüyorum bayağı beğenildi.
Yada kcd 2

Bu videodaki modları yükleyin. Düşüncem bu (dünyanın en iyi oyunlarından birisi bu oyun tekrardan şans verin)

%100 save indiripte oynayabilirsiniz, bu sayede tüm geliştirmeler, yağlar, rünler vs açık bir şekilde oynarsınız. Ama ilk defa oynayanlar için %100 save olmadan oynarsanız daha iyi olur bence. Yine de tercih meselesi.

Vuruş hissi farkı inanılmaz iyi oluyor...

Toplu mod linki yokmu

Yada kcd 2

Toplu mod linki yokmu
Mod dosyalarının yüklü olduğu şekilde var ama denemedim hiç. Hepsini yine tek tek kurman lazım diye biliyorum. Nexus moddan tüm modları bulabilirsin.

Oyunun bana tek güzel gelen şeyi harika grafiklerle at sürmek.
O kadar da değil bence. Kamera açıları, sinematik sunum, hikayeye yön veren seçimler, zırh-silah çeşitliliği, büyü çeşitliliği, düşman çeşitliliği, yan görev kalitesi, müzikler, iz sürmek, ana ve yan karakterler falan ortalamanın epey üstünde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı