Witcher 3 combatı düzelten modlar var mı?

Makaleler
4
Yer
Whiterun
Daha fazla  
Oyunu 2 kez DLC'ler ile bitirdim 3. kez başlanacak bir hikayesi yok senaryoyu kötü buluyorum ama DLC'lerin seneryosu ve atmosferi muhteşem. DLC'leri oynayacağım ama Ac Odyssey oynayıp o çeşitliliği gördükten sonra combat çok sırıtıyor tamamen kaç vurdan ibaret sanki Ac2 oynuyorum parry yap vur mantığı vardı onda da combatı daha derinleştiren modlar var mı acaba?

Bu ve bunun gibi modlara çokça denk geldim ama daha hiç kurmadım veya denemedim. Nexusmods üzerinde de bir hayli çeşitli mod kütüphanesi mevcut, istediklerinize bakabilirsiniz.

Bu ve bunun gibi modlara çokça denk geldim ama daha hiç kurmadım veya denemedim. Nexusmods üzerinde de bir hayli çeşitli mod kütüphanesi mevcut, istediklerinize bakabilirsiniz.
Teşekkür ederim nexusa göz atmıştım sadece görsel iyileştirme modları bulabilmiştim kılıçlara bastığımız rünlerin efektlerinin gözükmesi gibi bunlara bi bakacağım.

Baktınız mı hocam, modlar nasıl? Güzelse ben de yüklemeyi düşünüyorum.
Modlar güzel ama şu mod daha çok ilgimi çekti bilirsiniz souls oyunlarında da karakterimizin yapabileceği şeyler bellidir ama düşmanlar çok farklı olduğundan sürekli aynı combata giriyor gibi hissetmezsin. Bu modda onu yapıyor bir çok iyileştirme ekliyor en iyiside birden fazla kişiyle combata girdiğinde hepsi birlikte saldırmak yerine izliyorlar ya hele Ac Valhallada çok komik bu işte onuda düzeltiyor bırakıyorum linki.

Modlar güzel ama şu mod daha çok ilgimi çekti bilirsiniz souls oyunlarında da karakterimizin yapabileceği şeyler bellidir ama düşmanlar çok farklı olduğundan sürekli aynı combata giriyor gibi hissetmezsin. Bu modda onu yapıyor bir çok iyileştirme ekliyor en iyiside birden fazla kişiyle combata girdiğinde hepsi birlikte saldırmak yerine izliyorlar ya hele Ac Valhallada çok komik bu işte onuda düzeltiyor bırakıyorum linki.
Teşekkür ederim dostum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı