Arkadaşlar selamlar, ben Steam'den daha önce Witcher 3 almıştım ama oyunun sadece kendisi var, DLC falan yok. Şu an oyun yine indirimde ve Complete Edition almayı düşünüyorum 7.59 dolara. Ben bu fiyatı sadece ek paketlere mi ödemiş olacağım yoksa hem oyunun hem paketlerin olduğu pakete mi? Amacım zaten DLC'leri almak oyun bende halihazırda var.
Steam'de iki tür paket var. İsim olarak bilgim yok fakat birinde içeriğindeki herhangi bir ürüne sahip olduğunuza bakmaksızın fiyatı hiç değişmez. Diğerinde ise içerikten en az bir ürüne sahipseniz ona göre yeni ve daha düşük fiyata sahip olur. Sizin karşılaştığınız durum tam olarak bu. Eğer ana oyuna sahipseniz ve Complete paketi fiyatı düşmemişse sadece DLC'lerin fiyat toplamını değerlendirebilirsiniz.
Steam'de iki tür paket var. İsim olarak bilgim yok fakat birinde içeriğindeki herhangi bir ürüne sahip olduğunuza bakmaksızın fiyatı hiç değişmez. Diğerinde ise içerikten en az bir ürüne sahipseniz ona göre yeni ve daha düşük fiyata sahip olur. Sizin karşılaştığınız durum tam olarak bu. Eğer ana oyuna sahipseniz ve Complete paketi fiyatı düşmemişse sadece DLC'lerin fiyat toplamını değerlendirebilirsiniz.
Teşekkürler aga, Witcher 3 için Expension Pass varmış 2 DLC'yi içeren onu aldım, anladığım ve matematiğimin el verdiği kadarıyla hem Complete edititondan hem de 2 DLC'nin toplam fiyatından uyguna gelmiş oldu.