Sürprizbozan Witcher 3 Crach and Craite ve Witcher 2

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Yarst

Kilopat
Yer
Kaer Morhen
Daha fazla  
Meslek
Witcher
Arkadaşalar selam. Gece gece kafama takıldı. En son savaşta Eredin'le savaşırken Eredin Crach and Craite'i öldürüyordu. O her türlü ölüyor, değil mi? Yani oyun bitip de onun yaşadığı bir son yok değil mi? Bir de bir şey daha soracağım; Witcher 2 de Yeneffer veya Ciri falan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet. Oyunda yapacağın herhangi bir seçim o sonucu değiştirmiyor. Ancak iki evladı olduğunu biliyorsundur. Her kimi desteklediysen ondan sonra Skellige'nin yönetimini o devralıyor.
Sağolun ben kız olan evladını desteklemiştim ama nasıl desteklediğimi hiç hatırlamıyorum ne yapıpda ona oy verdiğimi şuan skellige kaer trolle girdiğim zaman crach ın kalesine bir odanın içinde o kızı görüyorum hatta geralt repliğinde "majesteleri 1 dakikanızı alabilirmiyim diyor " ama nasıl verdim felan hiç hatırlamıyorum.

Olabilir. Her ikisinin de iyi ve kötü yönleri var ve bence ikisi de kötü seçim değil. Dengeliyorlar birbirlerini. Biri savaş yanlısı diğeri daha çok diplomasi.
Hocam peki ya neye göre destekliyorduk gram hatırlamıyorum ben. Dediğim gibi replikte konuşcağımız zaman "Majesteleri 1 dakikanızı alabilirmiyim ?" diyor ama.

Hocam peki ya neye göre destekliyorduk gram hatırlamıyorum ben. Dediğim gibi replikte konuşcağımız zaman "Majesteleri 1 dakikanızı alabilirmiyim ?" diyor ama.

Kaer Trol'de ayı adamlar tarafından baskına uğruyordu hatırlarsan. O görev serisinde kimin tarafını seçersen onun başa geçme şansı artıyordu.

Arkadaşalar selam. Gece gece kafama takıldı. En son savaşta Eredin'le savaşırken Eredin Crach and Craite'i öldürüyordu. O her türlü ölüyor, değil mi? Yani oyun bitip de onun yaşadığı bir son yok değil mi? Bir de bir şey daha soracağım; Witcher 2 de Yeneffer veya Ciri falan var mı?
Witcher 2'de Yennefer'da Ciri'de yok ancak ara sahnelerde karikatürize şekilde Yennefer gözüküyor.
Öbür sorunuza @Penetrator God hocam gayet güzel cevap vermiş.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı