Ebu Zalim
Decipat
Yahu oyunun başlarındayım. Gümüş kılıç parçalarını topladım ve kurtadam yan görevindeyim ilk defa item yapayım dedim demirciye geldim o da etkileşime girmiyor. Yolda gördüğüm dandik satıcılar bile açılıyor gümüş kılıç döveceğim demirci açılmıyor ne saçmalıktır. Yavaştan üstümdekiler güçsüz kalmaya başladı Garkolan'lar bile uğraştırır oldu o yüzden gümüş kılıcı değiştireceğim.
Hızlı seyahat ve save geri alma falan denedim işe yaramıyor. Başka demirciye git demeyin şu an buradayım bunu kullanmak istiyorum kafayı taktım.
Demirciye saldırı yapılmıyor bu arada NPC falan mı acaba? Şüphelendirdi ileride görev mi verecek erken mi geldim o yüzden mi açılmıyor?
Velen - karadal'dayım. Haritada sağ tarafımda kanlı Baron'un mekanı var. Ciri'yi Velen'de ara görevindeyim ana görev gitmiyorum yan görevdeyim.
Bir fikri olan var mı?
Hızlı seyahat ve save geri alma falan denedim işe yaramıyor. Başka demirciye git demeyin şu an buradayım bunu kullanmak istiyorum kafayı taktım.
Demirciye saldırı yapılmıyor bu arada NPC falan mı acaba? Şüphelendirdi ileride görev mi verecek erken mi geldim o yüzden mi açılmıyor?
Velen - karadal'dayım. Haritada sağ tarafımda kanlı Baron'un mekanı var. Ciri'yi Velen'de ara görevindeyim ana görev gitmiyorum yan görevdeyim.
Bir fikri olan var mı?
Son düzenleyen: Moderatör: