Witcher 3 diyalogları geçerek oynayan var mı?

sentenz

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Witcher 3 de diyaloglara ve ara sahnelere onem vermeden oynayan var mı, oyuna başlamadım ama fikir almak için yazıyorum nasıl oynadınız diye, diyaloglar aşırı uzun mu? Bu arada toxicity nedir oyundaki?

Toxicity Witcher iksiri içtiğin zaman sana bir toksisite tanımlanıyor bir nevi şey gibi düşün 2-3 farklı iksiri aynı anda içtiğinde zehirleniyorsun. Bazı önemli diyaloglar var bunları anlaman imkansız ama o diyaloglarda vereceğin kararlar direktman oyunun sonunu değiştiriyor. Diyalogları okumazsanız bence Witcher'ı oynamanın bir anlamı yok.

Diyaloglar güzel yazılmış. 100 saat oynadım sıkıcı gelmedi bana. Hikayeyi anlaman, karakterleri tanıman için de diyalogları takip edebilirsin.

Ayrıca seçimlerin oyun sonuna etki edecek bilgin olsun.

Toksisite, Geralt'ı saldırılarını ve savunmasını artırmak ve hatta iyileşmek için çok fazla İksir ve Kaynatma içmeye sınırlayan göstergedir. Toksisite, ekranın sağ üst köşesindeki dayanıklılığın altındaki yeşil çubuk olarak görülebilir. Yüksek Toksisite seviyelerinin sürekli düşse bile zararlı olabileceğini unutmayın. Barın% 75'inden fazlasına ulaşırsanız, sağlığınızı% 75'in altına düşene kadar yavaş yavaş kaybedersiniz.

Bu oyunu oynamak kitap okumak gibidir. Hızlı okuyorsun bütün kelimeleri seslendirmesini beklemeden hızlı atlama yapıyoruz zaten. Okumayacaksan hiçbir zevk alamazsın. Yahu biz neyi anlatıyoruz sen bir zahmet oynama.

Diyalogları okuyarak oynamaya karar verdim, tüm dlc ler var, öneriniz varsa yazarsanız sevinirim ek olarak, nasıl ilerlesem iyi olur vs,

Ek olarak dlcler otomatik kurulur mu ? şuan iniyor oyun, aktif etmeme gerek yok değil mi ? Bide combat için finisherleri açan bir dlc de var mı ? şunu unutma diyeceğiniz

Diyalogları okuyarak oynamaya karar verdim, tüm dlc ler var, öneriniz varsa yazarsanız sevinirim ek olarak, nasıl ilerlesem iyi olur vs,

Ek olarak dlcler otomatik kurulur mu ? şuan iniyor oyun, aktif etmeme gerek yok değil mi ? Bide combat için finisherleri açan bir dlc de var mı ? şunu unutma diyeceğiniz

Dlcler otomatik kurulur ellemenize gerek yok.

Seviyenizdeki görevleri yaparak ilerleyin. Hazine, efsunger, ikincil kontratları yapmayı ihmal etmeyin. Oralarda başka hikayeler var en sevdiklerim de bunlar oluyor genelde. Kırlangıç iksiri yapmayı öğrenin Ak Ayaz görevinde bunu gösterecek. Otomatik görev atamasından ziyade görevlerinizi kontrol edin ve ona göre kendiniz seçersiniz. Statlarınızı vermeyi unutmayın. Quen, yrden, igni, axi odaklanabilirsiniz.

Bugün sabah bitirdim ana hikayeyi tam 113 Saat Dlclere başlamadım bile.
Diyaglogları geçmeden dinleyin hikaye çok iyi.
2. kez oynucam oyunu nasip olursa çok iyi çok çok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı