anarmed Megapat Katılım 18 Ocak 2015 Mesajlar 215 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2017 #1 Ücretsiz DLC'leri oyuna başladığımda yüklemiştim fakat çoğunun çalışmadığını ilerleyince anladım. 'New Finisher Animations' çalışırken karakterler için olan 'Alternative Look' DLC'si çalışmıyor.
Ücretsiz DLC'leri oyuna başladığımda yüklemiştim fakat çoğunun çalışmadığını ilerleyince anladım. 'New Finisher Animations' çalışırken karakterler için olan 'Alternative Look' DLC'si çalışmıyor.
Alex de Souza Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mayıs 2017 Mesajlar 1.209 Makaleler 1 Çözümler 4 2 Ağustos 2017 #2 Oyun dosyalarını doğrulamayı denedin mi ? Yüklerken bir problem çıkmış olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS anarmed Megapat Katılım 18 Ocak 2015 Mesajlar 215 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2017 #3 DLC'leri silip tekrar kurdum ama oyun dosyalarını doğrulamayı denemedim. Şuan deniyorum. Artı 0 Eksi
zHiX_ Hectopat Katılım 30 Temmuz 2017 Mesajlar 31 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2017 #4 Sorun düzelmez ise, steame ticket atmayı deneyebilirsin. Artı 0 Eksi
P PcExpert Hectopat Katılım 9 Aralık 2015 Mesajlar 411 2 Ağustos 2017 #5 Oyunun ana menü ekranında downloadable content'e tıkla ve oradan dlc'leri aktif et. Son düzenleme: 2 Ağustos 2017 Artı 0 Eksi
KS KS anarmed Megapat Katılım 18 Ocak 2015 Mesajlar 215 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2017 #6 PcExpert dedi: Oyunun ana menü ekranında downloadable content'e tıkla ve ordan dlc'leri aktif et. Genişletmek için tıkla... Evet sadece alternatif görünüşler aktif değilmiş. Artı 0 Eksi
PcExpert dedi: Oyunun ana menü ekranında downloadable content'e tıkla ve ordan dlc'leri aktif et. Genişletmek için tıkla... Evet sadece alternatif görünüşler aktif değilmiş.