Witcher 3 DLC Görevleri Yapılmalı Mı?

İşletim sistemi
Windows 10

fatih polat

Megapat
Yer
hatay
Daha fazla  
Oyunun ana hikayesi bitti, 36 seviyeyim ama halen DLC görevleri duruyor. DLC görevlerini yapıp mı başlamalıyım? soru işaretleri duruyor bazı yerlerde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizin tercihiniz. Bende oyunun ana hikayesini bitirip sonra DLC görevlerini bitirdim. Şu an oyun tamamen bitti. Genelde yan görev ve ikinci görevleri yaparak ilerlediğim halde birkaç yan görevler, ikinci görevler ve soru işaretleri kaldı. Oyun bittiği için boşluğa düştüm diyebilirim. O diğer görevleri de hiç yapasım gelmiyor. Yani size tavsiyem ikinci görevleri, kontratları ve haritada gezilebilecek her yeri gezip yapın. Sonra DLC görevlerine başlarsınız. Hem oyun saatiniz daha fazla olur.

Ben ana hikaye ve DLC görevlerini oynamıştım. Soru işaretlerini yapmadım. DLC ler kesinlikle oynanmalı.

Soru işaretlerini kesinlikle yapın bence. Bu tarz oyunlarda soru işareti gibi ufak görevlerle hem güzel eşyalar bulabiliyorsunuz hem de seviyenizin artmasına yardımcı oluyor. DLC'ler de size kalmış, ben oynayın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…