Çözüldü Witcher 3 DLC nasıl kullanılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

serhatkrtpe

Hectopat
Arkadaşlar öncelikle merhabalar, normalde hikaye tarzı oyunlar oynamam ama Witcher 3'e bayağı merak sardım, oynarken pek keyif almasam da bazı yerleri çok zevkli geçse de kafama takılan çok sorular oldu. Oyunu ben Full DLC olarak indirdim, yani Blood and Wine ve Hearts of Stone olarak oyunun giriş ekranında gözüküyor. Oyunu ilk defa oynadığım için DLC'leri nasıl oynayacağımı bilmiyorum. Kimisi demiş ilk oyunu bitirip sonra DLC oyna, iyi de oyunu bitirirsen 0'dan niye tekrar edeyim ki sırf DLC için. He bir de mavi ünlemler Hearts of Stone kırmızı ünlemler Blood and Wine demişlerdi ama bende sadece sarı ünlemler var, kafam çok karışık yardım edebilir misiniz lütfen?

Çözüm
Ana hikayeyi bitir sonra DLC oyna demişler doğru ama oyunu başa alman gerekmiyor. DLCler teknik olarak hikayeden sonra gelen konular. Mavi ünlemler bir DLC'nin, kırmızı ise başka bir DLC'nin. Oynama sırası için önerim şu:

Hiçbir ünlem işaretine(kırmızı ve mavi) gitmeden ana hikayeyi oyna bitir. Uzun sürecek. Ne kadar yan görev yaparsan ve haritadaki soru işaretlerine ne kadar çok gidersen o kadar güçlü olacaksın.

Sonra mavi ünlemlere git ve oradaki hikayeyi bitir. Bunun için oyunu başa alman gerekmiyor. Her şey harita ve görev üzerinden ilerlediği için ister hikayeyi bitir ister bitirme, görev mavi de olsa kırmızı da olsa oraya gidersen başlar gitmezsen başlamaz.

Sona da kırmızı kaldı onu bitir. Maviye göre daha detaylı daha keyifli olacak.
Görev ekranında iki farklı görev bulunuyordur, eğer DLC'ler aktifse, birisi Hearts Of Stone Diğeri ise Blood and Wine'ın ilk görevi, üstlerinde de belirtiliyor olması lazım.

Oyunda ilerledikçe DLC'ye başlangıç görevleri "Görevler" kısmında gözükecek. Oyunu bitirmene yakın Hearths of Stone başlayabilirsin, oyunu bitirdikten sonra ise Blood and Wine'ı bitir.

Sadece DLC oynayacaksan ana menü de zaten o seçenekler var. Ya da ana oyunu oynarken görevler menüsünde o iki görev de gözüküyor. Yani bunda kafa karışacak bir durum yok.

Ana hikayeyi bitir sonra DLC oyna demişler doğru ama oyunu başa alman gerekmiyor. DLCler teknik olarak hikayeden sonra gelen konular. Mavi ünlemler bir DLC'nin, kırmızı ise başka bir DLC'nin. Oynama sırası için önerim şu:

Hiçbir ünlem işaretine(kırmızı ve mavi) gitmeden ana hikayeyi oyna bitir. Uzun sürecek. Ne kadar yan görev yaparsan ve haritadaki soru işaretlerine ne kadar çok gidersen o kadar güçlü olacaksın.

Sonra mavi ünlemlere git ve oradaki hikayeyi bitir. Bunun için oyunu başa alman gerekmiyor. Her şey harita ve görev üzerinden ilerlediği için ister hikayeyi bitir ister bitirme, görev mavi de olsa kırmızı da olsa oraya gidersen başlar gitmezsen başlamaz.

Sona da kırmızı kaldı onu bitir. Maviye göre daha detaylı daha keyifli olacak.

Çözüm
Bana da yardımcı oldu bende başlayacağım, çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…