Witcher 3 DLC oynanır mı?

249873

Kilopat
Oyunu genel olarak başarılı buluyorum ama bir türlü bağ kuramadım. Herkesin övdüğü kadar sevemedim.

Ana oyunu zorla bırakıp devam ede ede 90 saate bitirdim. DLC'leri de oynamama kararı almıştım. Çünkü hem hikayesel açıdan hem de savaş sistemi açısından beni çok tatmin edememişti. 4-5 ay geçti şimdi tekrar oyuna dönüp DLC'lere devam etmeyi düşünmeye başladım.

Sizce devam etmeli miyim? Çünkü yaşadığım sıkıntıları tekrar yaşayacağıma eminim. Oyunu sevmeme sıkılma nedenim hem hikayesel olarak sürükleyici olmaması. Hem de kombatın yeteri kadar zevkli olmaması.

Ana oyunu oynama sürecimi de size şöyle anlatayım. Oyunu ilk 2021 Ağustos'ta oynamışım. İkinci kez 2022 Temmuz'da oynamışım. Üçüncü ve son ise 2024 Şubat. :D

Ana oyunu uzun bir süre oynamışsınız. Yani oyuna katlanamama gibi bir şeyiniz yok sanırım. DLC'ler bence ana oyundaki deneyimden daha iyi bir deneyim vadediyor. DLC'leri merak ediyorsanız ve Witcher'a geri dönme gibi bir planınız varsa oynayın. Yoksa hiç gerek yok sıkılırsınız. Ana oyuna ısınamamış biri olarak DLC'leri de sevmemiştim. Sevmeyi çok denedim fakat olmadı :(

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı