Witcher 3 DLC'lerindeki ödüller nerede bulunuyor?

Daha fazla  
Evet arkadaşlar, oyuna yeni başladım. Oyunun tüm DLC'lerini aldim. Şimdi oyuna başlarken ekstra kılıç, zırh vs. veriyor mu? Veriyorsa nerede bulabilirim?

Hearts of Stone ve Blood and Wine DLC'leriyle oyuna eklenen eşyaları DLC'leri oynarken bulabilirsiniz.

Ücretsiz DLC'lerden kadın karakterler için alternatif kıyafetleri oyun ayarlarından bir yerden açıp kapatabiliyordunuz diye hatırlıyorum. Steam'de "DLC'ler" kısmından aktif ya da iptal ederek de yapabilirsiniz sanırım.

Temeria, Nilfgaard ve Skellige Zırh seti DLC'lerindeki zırh setlerini oyunu oynadıkça karşılaşacağınız tüccarlardan alabiliyorsunuz.
Temeria zırh setini oyun başında kurtardığınız tüccardan, Nilfgaard zırhını Velen'de Karga Tüneği'ndeki (Crow's Perch) tüccardan (demircinin solunda kalıyor diye hatırlıyorum), Skelige zırhını da Kaer Trolde'deki zırh demircisinden alabiliyorsunuz.

Elite Crossbow set DLC'sindeki Nilfgaard arbaletini yukarıda bahsettiğim demircinin solunda kalan tüccardan, Elf arbaletini Novigrad'ın Gildorf mahallesindeki bir tüccardan, Skellige arbaletini de Kaer Trolde'deki demirciden alabiliyorsunuz.

Görev DLC'leriyle oyunu oynadıkça karşılaşırsınız.

Beard and Hairstyle Set DLC'siyle oyundaki berberlerle Geralt'ın görünüşünü farklı saç ve sakal stilleri ile değiştirebiliyorsunuz.

New Finisher Animations DLC'sindeki öldürme animasyonlarını haydutlar ve diğer insan düşmanları öldürürken görebileceksiniz.

Ballad Heroes DLC'si bazı Gwent kartlarının görünüşünü değiştiriyor.

Detaylıca incelemek isterseniz aşağıdaki linkte DLC'lerin sayfalarına bakabilirsiniz.

Yani oyundaki tüm dlcleri alsakta oyun başlangıçta extra kiliç zirh vs vermiyor öyle mi hocam

Öyle hocam, aynen. Oyunu oynadıkça denk geleceksiniz bütün DLC'lerin içeriklerine.

Complete Edition satın aldığınızda görünümleri oyuna başlamadan önce eklemek istiyorsanız ayarlarda alternatif Triss görünümü falan diye çıkıyordu. Oradan açıp kapıyorsunuz da. Zırh falan vermiyor bildiğim kadarıyla DLC bitirince belli yerlerde eşyalar oluyordu. (Genellikle görev veya oradaki NPC konuşunca veriyordu)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…