The Witcher 3 DLC'lerindeki başkarakterler için seçiminiz ne yönde oldu?

Aynalı ustayı öldürsen bile o yüzündeki işaret gidiyor her türlü.
Olsun zaten Olgierdin 3 tane isteğni yerine getirdim bir de kurtaramam. 😁 Bir şey soracağım. Kaer Morhen'a savunmaya bir tek Zoltan, Triss mi geliyor toplamda Yen, Geralt, Triss, Lambert, diğer efsunger, Vasemir, Zoltan bu kadardık. Başka gelen var mıydı?

Fakat biz bir Witcher'ı yönetiyoruz. Bu gibi duygusal olaylara çok yaklaşmamak lazım. Ben, oynayışımda Witcher'ların duygusuzluklarını yansıtıyorum. Çok kafaya takmadım açıkçası. İyi karakterlerdi fakat daha iyileri vardı 😎
Bu sahne varken efsunger abilerimize duygusuz demek mi? Bilemedim hocam :D Tabii her efsunger de Geralt gibi sahire avcılığı yapmıyor orası da doğru.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Olsun zaten Olgierdin 3 tane isteğni yerine getirdim bir de kurtaramam.😁 Bir şey soracağım.Kaer Morhen'a savunmaya bir tek Zoltan, Triss mi geliyor toplamda Yen, Geralt, Triss, Lambert, diğer efsunger, Vasemir, Zoltan bu kadardık. Başka gelen var mıydı?
Roche ve Ves, Letho, Hjalmar ya da Cerys, Ermion, Keira. Seçimlere bağlı olarak bu karakterler de geliyor. Unuttuğum da olabilir.

Roche ve Ves, Letho, Hjalmar ya da Cerys, Ermion, Keira. Seçimlere bağlı olarak bu karakterler de geliyor. Unuttuğum da olabilir.
Cerys hikayenin iki türlüsünde de gelemiyor hocam, Hjalmar koşuyor yardımımıza. Ek olarak Hjalmar'ın arkadaşları olan Vigi ve Folan'da gelebiliyor Undvik'de yaptıklarınıza bağlı bir şekilde.

Olsun zaten Olgierdin 3 tane isteğni yerine getirdim bir de kurtaramam. 😁 Bir şey soracağım. Kaer Morhen'a savunmaya bir tek Zoltan, Triss mi geliyor toplamda Yen, Geralt, Triss, Lambert, diğer efsunger, Vasemir, Zoltan bu kadardık. Başka gelen var mıydı?
Opsiyonel olmayanlar kesin geliyor zaten, opsiyonel olanların gelmesi diyaloglarınız ve karakterlerin görevlerini yapıp yapmadığınız belirliyor.
The Witcher 3'te, ikinci oyunda yaptığınız seçimleri seçtiğiniz sırada Letho'yu öldürdüğünüzü söylerseniz o gelmiyor.
- Vesemir
- Eskel
- Lambert
- Triss
- Yennefer
- Letho (Opsiyonel)
- Keira Metz (Opsiyonel)
- Ermion (Opsiyonel)
- Vernon Roche (Opsiyonel)
- Ves (Opsiyonel)
- Hjalmar an Craite (Opsiyonel)
- Folan (Opsiyonel)
- Vigi the Loon (Opsiyonel)

Bu sahne varken efsunger abilerimize duygusuz demek mi? Bilemedim hocam :D Tabii her efsunger de Geralt gibi sahire avcılığı yapmıyor orası da doğru.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Orası öyle tabii ama kitaplarda bu kadar bir duygusallık olmadığı için ben oyunu oynadığımda duygusal kararlar vermekten kaçınıyorum. Ama her ne kadar kaçınsam da yine de arada veriyoruz :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı