Witcher 3 DLC'lerine ne zaman başlanmalı?

Ana hikaye bittikten sonra tabii ki. Nedenine gelirsek seviyenizin üzerinde düşmanlar ile karşılaşma olasılığınız yüksek oluyor.

Ana hikayeden sonra heart of stone hemen ardına ise Blood and Wine pakedini oynayın.

Eyvallah hocam. Ya ben devamında da şey sormuştum A diye kalmış sadece anlamadım :D Oyunda 33 lvlim hala kedi okulu teçhizatı şemasını bulamadım ya da başka şemaları bunları nerede bulabilirim hata mı yaptım acaba ? Çünkü bir kere daha oynamıştım oyunu Novigrad'da bi yan görev bulmuştum şemaları nedense şimdi böyle oldu.

Eyvallah hocam. Ya ben devamında da şey sormuştum A diye kalmış sadece anlamadım :D Oyunda 33 lvlim hala kedi okulu teçhizatı şemasını bulamadım ya da başka şemaları bunları nerede bulabilirim hata mı yaptım acaba ? Çünkü bir kere daha oynamıştım oyunu Novigrad'da bi yan görev bulmuştum şemaları nedense şimdi böyle oldu.
Haritasını bulmamışsınızdır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı