Quikied Hectopat Katılım 18 Haziran 2021 Mesajlar 1.700 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2021 #1 Arkadaşlar eskiden Blood and Wine DLC'sini yarılayıp bırakmıştım ancak her şeyi unuttuğum için baştan başlamak istiyorum. nasıl yapabilirim?
Arkadaşlar eskiden Blood and Wine DLC'sini yarılayıp bırakmıştım ancak her şeyi unuttuğum için baştan başlamak istiyorum. nasıl yapabilirim?
Mtozturk Hectopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 154 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2021 #2 Hocam sıfırdan Save açıp başlayabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Berke Metin Megapat Katılım 30 Nisan 2017 Mesajlar 778 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Ekim 2021 #3 Önceki aldığın bir save varya öyle veya direkt menüden blood and wine dlc sine ng ile başlayabilirsin. Artı 0 Eksi
Önceki aldığın bir save varya öyle veya direkt menüden blood and wine dlc sine ng ile başlayabilirsin.
KS KS Quikied Hectopat Katılım 18 Haziran 2021 Mesajlar 1.700 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2021 #4 Mtozturk dedi: Hocam sıfırdan Save açıp başlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam ana savemin gitmesini istemiyorum ya önceki DLC eşyaları falan da var. Artı 0 Eksi
Mtozturk dedi: Hocam sıfırdan Save açıp başlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam ana savemin gitmesini istemiyorum ya önceki DLC eşyaları falan da var.
Bir Matmazel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 5.024 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İzmir 10 Ekim 2021 #5 Quikied dedi: Hocam ana savemin gitmesini istemiyorum ya önceki DLC eşyaları falan da var. Genişletmek için tıkla... Belgelerimden önceki DLC savelerini kes, bir yere yapıştır (yedek) ve öyle başla. Artı 0 Eksi
Quikied dedi: Hocam ana savemin gitmesini istemiyorum ya önceki DLC eşyaları falan da var. Genişletmek için tıkla... Belgelerimden önceki DLC savelerini kes, bir yere yapıştır (yedek) ve öyle başla.
KS KS Quikied Hectopat Katılım 18 Haziran 2021 Mesajlar 1.700 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2021 #6 Arkadaşlar biraz uğraşıp önceki başladığınız saveyi oyun yükle kısmından bulup kaydebilirsiniz, ben böyle yaptım. Artı 0 Eksi
Arkadaşlar biraz uğraşıp önceki başladığınız saveyi oyun yükle kısmından bulup kaydebilirsiniz, ben böyle yaptım.