raloven Centipat Katılım 15 Ekim 2023 Mesajlar 88 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2024 #1 Witcher 3 de eke koyduğum gibi DLSS açılmıyor ve bazı vıdeolarda gordum ultranın yanında RT ve RT Ultra ayarı vardı fakat bende yok. Dosya Ekleri resim_2024-09-14_164713995.png 268,2 KB · Görüntüleme: 78 Ekran görüntüsü 2024-09-14 164324.png 187 KB · Görüntüleme: 65
Witcher 3 de eke koyduğum gibi DLSS açılmıyor ve bazı vıdeolarda gordum ultranın yanında RT ve RT Ultra ayarı vardı fakat bende yok.
Çözüm Gordrhain 9 Ekim 2024 Hocam oyunun dosya konumuna girin ve dx12'li. exe ile oyuna giriş yapın. Sorununuz çözülecektir.
Burkil06 Decapat Katılım 8 Ocak 2024 Mesajlar 2.412 Çözümler 12 Yer Ankara\Yenimahalle Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: RTX 4070 Super CPU: Intel Core i7-14700KF Soğutucu: Cooler Master MasterLiquid ML360L Core Anakart: MSI PRO B760M-P DDR5 RAM: 32 GB Kingston DDR5 SSD: Corsair MP600 Pro NVMe PSU: Cooler Master MWE 850 Gold V2 Kasa: MSI MAG PANO M100R PZ Monitör: AOC 24G4X Klavye: SteelSeries Apex Pro TKL Mouse: Glorious Model O- (Minus) Kulaklık: HyperX Cloud II Core Wireless Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2024 #2 Ekran kartın ne? Sürücülerini güncelle belki düzelir. Artı 0 Eksi
OYUNPClerin_Efendisi Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 836 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2024 #3 raloven dedi: Witcher 3 de eke koyduğum gibi DLSS açılmıyor ve bazı vıdeolarda gordum ultranın yanında RT ve RT Ultra ayarı vardı fakat bende yok. Genişletmek için tıkla... Bende bunun gibi sorun çıkmıştı driver Update veya driver downdate ile düzeliyordu. 2023 Eylül-Ekim sürücülerinde bu sorunu yaşıyordum. Artı 0 Eksi
raloven dedi: Witcher 3 de eke koyduğum gibi DLSS açılmıyor ve bazı vıdeolarda gordum ultranın yanında RT ve RT Ultra ayarı vardı fakat bende yok. Genişletmek için tıkla... Bende bunun gibi sorun çıkmıştı driver Update veya driver downdate ile düzeliyordu. 2023 Eylül-Ekim sürücülerinde bu sorunu yaşıyordum.
KS KS raloven Centipat Katılım 15 Ekim 2023 Mesajlar 88 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2024 #4 Burkil06 dedi: Ekran kartın ne? Sürücülerini güncelle belki düzelir. Genişletmek için tıkla... OYUNPClerin_Efendisi dedi: Bende bunun gibi sorun çıkmıştı driver Update veya driver downdate ile düzeliyordu. 2023 Eylül-Ekim sürücülerinde bu sorunu yaşıyordum. Genişletmek için tıkla... RTX 4060 ekran kartım sürücüler güncel ama kontrol edeyim tekrar. Artı 0 Eksi
Burkil06 dedi: Ekran kartın ne? Sürücülerini güncelle belki düzelir. Genişletmek için tıkla... OYUNPClerin_Efendisi dedi: Bende bunun gibi sorun çıkmıştı driver Update veya driver downdate ile düzeliyordu. 2023 Eylül-Ekim sürücülerinde bu sorunu yaşıyordum. Genişletmek için tıkla... RTX 4060 ekran kartım sürücüler güncel ama kontrol edeyim tekrar.
G gojofaniyim Centipat Katılım 13 Nisan 2024 Mesajlar 966 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2024 #5 Oyun dosyalarını doğrula bende de farklı sorun vardı alt yazı yoktu belki bununla alakalıdır. Artı 0 Eksi
KS KS raloven Centipat Katılım 15 Ekim 2023 Mesajlar 88 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2024 #6 gojofaniyim dedi: Oyun dosyalarını doğrula bende de farklı sorun vardı alt yazı yoktu belki bununla alakalıdır. Genişletmek için tıkla... Dogruladım hocam duzelmedı mod kuruyordum ayarın olmadıgını fark ettım oynamaya gecemedım bir turlu Artı 0 Eksi
gojofaniyim dedi: Oyun dosyalarını doğrula bende de farklı sorun vardı alt yazı yoktu belki bununla alakalıdır. Genişletmek için tıkla... Dogruladım hocam duzelmedı mod kuruyordum ayarın olmadıgını fark ettım oynamaya gecemedım bir turlu
zxc11 Femtopat Katılım 17 Ağustos 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2024 #7 Hocam sorunu cozebildiniz mi bende de rt ayarlari yok dlss acilmiyor.Sizinde korsan mi belki o yuzdendir. Artı 0 Eksi
Hocam sorunu cozebildiniz mi bende de rt ayarlari yok dlss acilmiyor.Sizinde korsan mi belki o yuzdendir.
G gojofaniyim Centipat Katılım 13 Nisan 2024 Mesajlar 966 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2024 #8 zxc11 dedi: Hocam sorunu cozebildiniz mi bende de RT ayarlari yok DLSS acilmiyor. Sizin de korsan mi belki o yuzdendir. Genişletmek için tıkla... RT ve dlss belli bir sürümde geldiydi sanırım. Artı 0 Eksi
zxc11 dedi: Hocam sorunu cozebildiniz mi bende de RT ayarlari yok DLSS acilmiyor. Sizin de korsan mi belki o yuzdendir. Genişletmek için tıkla... RT ve dlss belli bir sürümde geldiydi sanırım.
Gordrhain Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 2.845 Makaleler 3 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Palyaço 9 Ekim 2024 #9 Hocam oyunun dosya konumuna girin ve dx12'li. exe ile oyuna giriş yapın. Sorununuz çözülecektir. Artı 0 Eksi Çözüm
zxc11 Femtopat Katılım 17 Ağustos 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2024 #10 Gordrhain dedi: Hocam oyunun dosya konumuna girin ve dx12'li. exe ile oyuna giriş yapın. Sorununuz çözülecektir. Genişletmek için tıkla... Tesekkurler oldu. Artı 0 Eksi
Gordrhain dedi: Hocam oyunun dosya konumuna girin ve dx12'li. exe ile oyuna giriş yapın. Sorununuz çözülecektir. Genişletmek için tıkla... Tesekkurler oldu.