Sürprizbozan Witcher 3 Emyhr'den alınan para

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Witcher 3 de bayağı bir yere kadar ilerleme kaydettim en son umayı baronun evinden alıp Kaer Morhen'e giderken vizima askerleri yolumu çevirip beni Emyhr'e götürdüler konuştuktan sonra 2000 Kron geldi bana ama arkadaşlarım Emyhr'den para alirsan kotu sonla bitiyor demişlerdi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Onlar Ciri'yi "satmak"tan bahsetmişlerdir. Dediğiniz para bildiklerinizi anlattığınız için aldığınız para. Şurası, değil mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Öyleyse sorun yok, olması gereken bir olay.

Yanlış bilgi
Witcher 3 de bayağı bir yere kadar ilerleme kaydettim en son umayı baronun evinden alıp Kaer Morhen'e giderken vizima askerleri yolumu çevirip beni Emyhr'e götürdüler konuştuktan sonra 2000 Kron geldi bana ama arkadaşlarım Emyhr'den para alirsan kotu sonla bitiyor demişlerdi.

Hayır, sanırım parayı almamak gibi bir seçenek yoktu, olsa da parayı alın. Oyunun sonuna etki etmiyor.

Hayır, sanırım parayı almamak gibi bir seçenek yoktu, olsa da parayı alın. Oyunun sonuna etki etmiyor.

Seçenek var, oyunun sonunda cirilla o anı düşünüyor ve eğer iyi son için yapılması gereken diğer şeyleri yapmadıysanız oyun kötü son ile bitmesine etki ediyor.

Seçenek var, oyunun sonunda cirilla o anı düşünüyor ve eğer iyi son için yapılması gerekenleri yapmadıysanız oyun kötü son ile sonuçlanıyor.
Bahsettiğiniz sahne Geralt'ın Ciri'yi bularak Emhyr'e götürdüğünde Ciri'nin gözleri önünde gerçekleşiyor diye biliyorum. Bahsettiğiniz sahnede seçenek var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı