Çözüldü Witcher 3 en iyi efsunger teçhizatı hangisi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
4
Witcher 3'te Grifin okulu, Kedi okulu, Ayı okulu gibi efsunger teçhizatları bulunuyor. Bunların arasından hangisi en iyisi? 33 levelim.

Çözüm
Anladığım kadarıyla oyunu çevik oynuyorsun. Kedi teçhizatı sana göre. Kedi Okulu çevik olmasıyla tanınır. Dolayısıyla teçhizatları da çeviklik içindir.
Bildiğim kadarıyla hepsinin kendi artıları var.
Bir de kurt var. Ben şuan kurt kullanıyorum aslında oynayış tarzına bağlı olarak değişiklik gösteriyor bence.
Güçlü saldırıları ve hızlı saldırıları birlikte kullanıp Igni, Quen ve Aard'ı sıklıkla kullanıyorum, ayriyeten oyunu ölüm marşı yani en zor zorlukta oynuyorum. Hangi teçhizatı tercih etmeliyim?

Mantikor teçhizatını kullanıyordum W3 oynarken. Sanırım Toussaint DLC'sinde alınabiliyordu.

Ben onlardan hiçbirini kullanmadım. Eklenti konusunda çok kısıtlı oluyorlar. Birkaç tanesi beraber olunca kullanılabilir ama onun dışında bol eklentili teçhizatları seçiyorum ben. Haliyle özel yetenek slotları da oluyor(igni vs.) ve kullanıyorum rahatça.

Oynayış tarzına göre değişir. Arkadaşların da dediği gibi hepsinin farklı farklı özellikleri, artıları eksileri var. Fakat benim bildiğim kadarıyla Kedi Okulu'nun teçhizatı en iyisi. En çok da onu severim zaten. Engerek Okulu'nun da iyidir.

Ben rastgele zırh kullanıyorum. Onlar daha iyi mi bu zırhlar?
Efsunger teçhizatları kendi seviyesindeki teçhizatlardan daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…