- Makaleler
- 4
Witcher 3'te Grifin okulu, Kedi okulu, Ayı okulu gibi efsunger teçhizatları bulunuyor. Bunların arasından hangisi en iyisi? 33 levelim.
Anladığım kadarıyla oyunu çevik oynuyorsun. Kedi teçhizatı sana göre. Kedi Okulu çevik olmasıyla tanınır. Dolayısıyla teçhizatları da çeviklik içindir.Güçlü saldırıları ve hızlı saldırıları birlikte kullanıp Igni, Quen ve Aard'ı sıklıkla kullanıyorum, ayriyeten oyunu ölüm marşı yani en zor zorlukta oynuyorum. Hangi teçhizatı tercih etmeliyim?
Bildiğim kadarıyla hepsinin kendi artıları var.
Güçlü saldırıları ve hızlı saldırıları birlikte kullanıp Igni, Quen ve Aard'ı sıklıkla kullanıyorum, ayriyeten oyunu ölüm marşı yani en zor zorlukta oynuyorum. Hangi teçhizatı tercih etmeliyim?Bir de kurt var. Ben şuan kurt kullanıyorum aslında oynayış tarzına bağlı olarak değişiklik gösteriyor bence.
DLC'm yok maalesef.Mantikor teçhizatını kullanıyordum W3 oynarken. Sanırım Toussaint DLC'sinde alınabiliyordu.
Efsunger teçhizatları kendi seviyesindeki teçhizatlardan daha iyi.Ben rastgele zırh kullanıyorum. Onlar daha iyi mi bu zırhlar?
Oynayış tarzına göre değişir. Arkadaşların da dediği gibi hepsinin farklı farklı özellikleri, artıları eksileri var. Fakat benim bildiğim kadarıyla Kedi Okulu'nun teçhizatı en iyisi. En çok da onu severim zaten. Engerek Okulu'nun da iyidir.
Güçlü saldırıları ve hızlı saldırıları birlikte kullanıp Igni, Quen ve Aard'ı sıklıkla kullanıyorum, ayriyeten oyunu ölüm marşı yani en zor zorlukta oynuyorum. Hangi teçhizatı tercih etmeliyim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.